- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
IQ-bajnokok
Témaindító:
Már kedd van, de még mindig nem jutunk szóhoz a szerkesztőségben. Csak bámuljuk a képernyőt, és a saját szemünknek sem hiszünk.
anoním
2010.03.18. 07:31:38
Szerinted kire fog szavazni ez az ember? És erről valamelyik párt tehet? Az MSZP? A Fidesz? Az MDF? Tudod mit mondott Vona: aki nem dolgozik, ne is egyék. A te sofőröd pedig már nem dolgozik, mert nem tud. Az biztos, hogy egy pártra fixen nem számithat. És az a Jobbik.
anonim
2010.03.18. 13:16:47
Nem baj, majd a FIDESZ visszaadja. Emlékszem, a fidesz volt már! elég volt, köszönjük, most ha választani kell, olyat, aki még nem volt, mondjuk a jobbik.
bond nem gond
2010.03.19. 16:26:55
az mondta az Orbán, közvetlenül a még nála is kisebb Flórián mellett állva, hogy a 10 éve kötött szerződéseket felül kell vizsgálni. hát ez már biztos, akkor éppen fityiszes kormány volt! azaz Orbán és Torgyán együtt bizniszelt! No ezért nem mer nyilvánosan vitatkozni Kolompár Orgyán-Torbán Viktor! Akkorákat mond, hogy ő maga sem hiszi el. És az elszólás: én is hallottam, 10 éve kötöttek rossz szerződéseket, Ő mondta, talán csak a bankszámlaszám lett elírva? Nem az Orbán családé?
bond nem gond
2010.03.19. 16:26:55
az mondta az Orbán, közvetlenül a még nála is kisebb Flórián mellett állva, hogy a 10 éve kötött szerződéseket felül kell vizsgálni. hát ez már biztos, akkor éppen fityiszes kormány volt! azaz Orbán és Torgyán együtt bizniszelt! Az áram- és gázszolgálató cégeket a Horn-kormány privatizálta.
anonim
2010.02.28. 13:58:43
Te pedig a narancstól vagy magyar! Nevetséges fidesz hívő! az mondta az Orbán, közvetlenül a még nála is kisebb Flórián mellett állva, hogy a 10 éve kötött szerződéseket felül kell vizsgálni. hát ez már biztos, akkor éppen fityiszes kormány volt! azaz Orbán és Torgyán együtt bizniszelt!
anonim
2010.03.18. 13:16:47
Nem baj, majd a FIDESZ visszaadja. Én is attól tartok. 1998-2002 között kinek és mit adott vissza? A kövér családnak sok-sok nyomdát, amit most apránként fel lehet számolni, százmilliós állami tartozásokkal, állami gazdaságokat az ismerősöknek, haveroknak, jól fizető megbízásokat, lásd. mint előbb. Várd ki a végét. Ha nem ez történik én kérek elnézést! http://kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos
anoním
2010.03.18. 07:31:38
Szerinted kire fog szavazni ez az ember? Nem baj, majd a FIDESZ visszaadja. Szerinted kire fog szavazni ez az ember? |

Nekem nincsenek ilyen gondjaim,de ő szerinted dögöljön meg ha jön a Jobbik?