Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:
Nyílt levél dr. Zombor Gáborhoz 2
Témaindító:

........Zombor Gábor!

Az indításért elnézést kérek az olvasóktól, de Ön sem nézett engem semmibe, amikor hivatali elektronikus címére írtam a Kecskeméti Lapokkal kapcsolatban...

Most azért fordulok Önhöz, hogy tudassam, a városközpontban a Reile Géza utca mögötti bölcsődénél nagyszerű tetőfelújítási munkát végeztek a kivitelezők nyáron. Talán (vagy biztos) ennek az áldozatos munkának köszönhetően a bölcsőde termeiben színes műanyag vödrök teszik vidámmá a környezetet gyermekeink számára, miután az olvadással szakadozik az álmennyezet, és csöpög befelé a víz.

Gondolom ez így helyes, mert a légúti betegséggel küszködő gyermekeknek így garantálják a páradús levegőt a bölcsődei termekben.

Már érthető ezek után, hogy a várost annyira el kellett adósítani, mint ahogyan azt Önök tették!

Munkájukhoz további sok hasonló sikert kívánok! Csak így tovább! Hajrá Magyarország! Szegény magyarok...

db/lap 
162. plc válasz 2010.09.02. 08:39:56

Még pár szó a nem tisztelt anonimoknak. OLvass vissza pár hetet, hónapot! Az én beírásaimban egyszer sem olvasod az mszp-t! EGyszer sem dícsértem őket! Én az aktuális hibákról, pronlémákról írtam, hogy azt is vegyétek észre, mielőtt templomot emeltek a városvezetésnek, vagy szimpátiatüntetést rendeznétek! Annyira nem lehet senki sem elvakult, hogy a sok probléma mellett csak a pár pozitívumot vegye észre. Csak Ti!

161. anonim válasz 2010.09.02. 08:38:27
anonim 2010.09.02. 07:22:36

Mi szeretjük a polgmeistert ,jegyzőt ,építési osztályt ,at új közig.vezetőt,Danit,költönket Wörösmaty-t,Mikeskelemenünket,Dr.Semmiorvost,MerciKlaut. Mind ,mind szeretni való jó képességű kétszínű,pökhendi,a törvények és az emberijogok lábbaltipróit
rnSZERETÜNK KECSKEMÉT ,MERT TE VAGY KRISZTUS ÉS SZENT MÁRIA VÁROSA ,TE NYÚTASZ NEKÜK BÉKÉT ,BOLDOGSÁGOT,MEGNYUGVÁST .ERŐS BÁSTYÁJA VAGY A FIDESZISTA ÁLLAMUNKNAK.HOZSANNA NÉKED DICSŐ ISTENÜNKKI OLTALMAZOD VÁROSUNKAT!!!
rn
rnSZAVAZZ A FIDESZRE ÉS ZOMBORRA ,HOGY VIRÁGOZZÉK.......A VADKENDER !!!

plc,elszakadt a cérna? telitalálat? Ne dühöngj,örülj annak hogy vannak akik fenntartják a fórumozással a béka s. alatti vállalkozásodat.

160. plc válasz 2010.09.02. 08:36:38
anonim 2010.09.01. 20:47:11

plc egy bérrettegő, fizetett provokátor!
rn
rn Szánalmas utóvédharcot vív a bukott mszp
rn képviseletében...

Olvasd el mégegyszer azt amit írtam, és nézd meg azokaT a helyeket. Utána osszad a nemlétezőt!

159. anonim válasz 2010.09.02. 08:17:28

Viktor!
Te vagy az ISTEN!!!!

158. anonim válasz 2010.09.02. 07:22:36
anonim 2010.09.01. 16:38:14

Tobzódik benned a rosszindulat, mi kecskemétiek egészen mást látunk...
rn
rn

Mi szeretjük a polgmeistert ,jegyzőt ,építési osztályt ,at új közig.vezetőt,Danit,költönket Wörösmaty-t,Mikeskelemenünket,Dr.Semmiorvost,MerciKlaut. Mind ,mind szeretni való jó képességű kétszínű,pökhendi,a törvények és az emberijogok lábbaltipróit
rnSZERETÜNK KECSKEMÉT ,MERT TE VAGY KRISZTUS ÉS SZENT MÁRIA VÁROSA ,TE NYÚTASZ NEKÜK BÉKÉT ,BOLDOGSÁGOT,MEGNYUGVÁST .ERŐS BÁSTYÁJA VAGY A FIDESZISTA ÁLLAMUNKNAK.HOZSANNA NÉKED DICSŐ ISTENÜNKKI OLTALMAZOD VÁROSUNKAT!!!
rn
rnSZAVAZZ A FIDESZRE ÉS ZOMBORRA ,HOGY VIRÁGOZZÉK.......A VADKENDER !!!

157. anonim válasz 2010.09.02. 01:16:04
anonim 2010.09.01. 20:47:11

rn
rn képviseletében...

rnHúzzál vissza a KL fórumára, hülye fideszes!

156. anonim válasz 2010.09.02. 01:14:46
anonim 2010.09.01. 19:12:48

Kire adjanak, ha nem a Kecskeméti Lapokra? A Hirös index-re? ahol olyan szavakat nem moderálnak ki amit még leirni is utálok?-és minden jó érzésű ember?

rnNem úgy, mint a Kecskeméti Lapok elnevezésű förmedvény fórumán, igaz?
rn
rnA KL fórumára beérkező \"írásoknál\" primitívebb, ocsmányabb, vadabb produktumokat keveset találunk a mai magyar internetes kínálatban.
rn
rnSzégyen, hogy ez a város pénzén fenntartott médium ilyen szintre süllyedt.

155. anonim válasz 2010.09.01. 21:56:50
Vöröss Prosztó Tortilla 2010.09.01. 21:26:44

He?

Ez micsoda?

154. Vöröss Prosztó Tortilla válasz 2010.09.01. 21:26:44

He?

153. anonim válasz 2010.09.01. 20:47:11
anonim 2010.09.01. 19:07:18

Ugy tettem ahogyan mondtad:kiszaladtam és mit láttam? A régi kórház és a Szilcoop között , a Nagykörösi uton ezerrel végzik az ut felujitást..és még sorolhatnám. De azt mondom inkább :sokkal gondosabb gazdája van most Kecskemétnek, mit bármikor ezelőtt. Mikor láttál éjszaki virág locsolást Kecskeméten, csendben-halkan? Nézzed meg-éjjel 11 kor kezdik.Kb egy tucat elégedetlen van a városban mint fizetett sirók a temetésen, akik károgtok.Jó pénzért mindent.

rn
rn képviseletében...

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon 04_furedi adrenalin dunaaszfalt frittmann liberte_etterem malom malom_mozi royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2010 Hírös.Index