- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
Nyílt levél dr. Zombor Gáborhoz 2
Témaindító:
........Zombor Gábor!
anonim
2010.09.02. 07:22:36
Mi szeretjük a polgmeistert ,jegyzőt ,építési osztályt ,at új közig.vezetőt,Danit,költönket Wörösmaty-t,Mikeskelemenünket,Dr.Semmiorvost,MerciKlaut. Mind ,mind szeretni való jó képességű kétszínű,pökhendi,a törvények és az emberijogok lábbaltipróit plc,elszakadt a cérna? telitalálat? Ne dühöngj,örülj annak hogy vannak akik fenntartják a fórumozással a béka s. alatti vállalkozásodat.
anonim
2010.09.01. 20:47:11
plc egy bérrettegő, fizetett provokátor! Olvasd el mégegyszer azt amit írtam, és nézd meg azokaT a helyeket. Utána osszad a nemlétezőt! Viktor!
anonim
2010.09.01. 16:38:14
Tobzódik benned a rosszindulat, mi kecskemétiek egészen mást látunk... Mi szeretjük a polgmeistert ,jegyzőt ,építési osztályt ,at új közig.vezetőt,Danit,költönket Wörösmaty-t,Mikeskelemenünket,Dr.Semmiorvost,MerciKlaut. Mind ,mind szeretni való jó képességű kétszínű,pökhendi,a törvények és az emberijogok lábbaltipróit
anonim
2010.09.01. 20:47:11
plc egy bérrettegő, fizetett provokátor!
anonim
2010.09.01. 19:12:48
Kire adjanak, ha nem a Kecskeméti Lapokra? A Hirös index-re? ahol olyan szavakat nem moderálnak ki amit még leirni is utálok?-és minden jó érzésű ember?
Vöröss Prosztó Tortilla
2010.09.01. 21:26:44
He? Ez micsoda? He?
anonim
2010.09.01. 19:07:18
Ugy tettem ahogyan mondtad:kiszaladtam és mit láttam? A régi kórház és a Szilcoop között , a Nagykörösi uton ezerrel végzik az ut felujitást..és még sorolhatnám. De azt mondom inkább :sokkal gondosabb gazdája van most Kecskemétnek, mit bármikor ezelőtt. Mikor láttál éjszaki virág locsolást Kecskeméten, csendben-halkan? Nézzed meg-éjjel 11 kor kezdik.Kb egy tucat elégedetlen van a városban mint fizetett sirók a temetésen, akik károgtok.Jó pénzért mindent. plc egy bérrettegő, fizetett provokátor! |

Még pár szó a nem tisztelt anonimoknak. OLvass vissza pár hetet, hónapot! Az én beírásaimban egyszer sem olvasod az mszp-t! EGyszer sem dícsértem őket! Én az aktuális hibákról, pronlémákról írtam, hogy azt is vegyétek észre, mielőtt templomot emeltek a városvezetésnek, vagy szimpátiatüntetést rendeznétek! Annyira nem lehet senki sem elvakult, hogy a sok probléma mellett csak a pár pozitívumot vegye észre. Csak Ti!