- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
Zombor Gábor tesz a választókra, és csak a szavazatok, meg a hatalom érdekli?
Témaindító:
2009. december 29-én írtam egy levelet dr. Zombor Gábornak ahol a Kecskeméti Lapokkal kapcsolatban fogalmaztam meg neki rosszallásomat, mivel a Fidesz vezette kecskeméti önkormányzat úgy finanszírozza őket közpénzekből (így az én adómból is), hogy a lap weboldalán nyilvánosan rágalmazhatnak, és sértegethetnek baloldali beírókat, mindenféle következmények nélkül.
islandi
2010.04.14. 23:50:39
Zombor 20 646 db szavazatot kapott. Ennyi tájékozatlan ember van az egyesben?
plc
2010.04.15. 15:38:22
Én is kérdeztem már hasonlókat, meg számonkértem, a webmesteren, hogy miért engedik a ráhgalmazó, fröcsögő, ostoba bunkó beírásokat, azóta nekem az oldal karbantartás alatt áll. Én is így jártam. Zombor képviselő úrnak van oka haragudni a jobbikra.Erre a sok hülyére akik most alkotják. Nekem a percek is óráknak tűnnek, ha valami idegesít!
anonim
2010.04.15. 15:50:31
És egyébként nagy szégyen Zomborra, hogy csak 1 % ponttal kapott tobbet, mint a semmitérő Horváth Zsolt. Mi itt a baj?! Másrészt a fideszes jelöltekre leadott egyéni szavazat azért több, mert utána a FIDESZ listára ment szavazatok mellett mentek az MDF, a JOBBIK és még az LMP listára is. Ugyanez a szociknál is volt, az egyéniek után - az MSZP mellett - mentek szavazatok az LMP és az MDF listákra, sőt még a Civil mozgalomra is. Azaz, mivel csak 4 jelölt volt mindkét körzetben, viszont 6 lista, így törvényszerű volt, hogy (főképp) a nagyobbak egyéni szavazatai jól láthatóan szétterültek a 6 listára.Ezért kapott a FIDESZ a vártnál kevesebb listás szavazatot, és valamennyire az MSZP is. Ha ugyanannyi lista van, mint egyéni jelölt, akkor az MSZP felment volna 20 % fölé, a FIDESZ meg 55-60 % körül alakult volna. Orbán vezér igazándiból erre számított, de nem jött be, ezért volt kissé visszafogott, állítólag iszonyatosan nekiment a kampányvezéreknek.Mert ő most mindent söpörni akart... nem igaz, hogy \"nekiment a kampányvezéreknek\"! Csak EZÉRT felhívtam jó néhányat és azt mondták, hogy kitaláció, valaki fantáziál megint.
islandi
Zombor 20 646 db szavazatot kapott. És egyébként nagy szégyen Zomborra, hogy csak 1 % ponttal kapott tobbet, mint a semmitérő Horváth Zsolt. Mi itt a baj?! Másrészt a fideszes jelöltekre leadott egyéni szavazat azért több, mert utána a FIDESZ listára ment szavazatok mellett mentek az MDF, a JOBBIK és még az LMP listára is. Ugyanez a szociknál is volt, az egyéniek után - az MSZP mellett - mentek szavazatok az LMP és az MDF listákra, sőt még a Civil mozgalomra is. Azaz, mivel csak 4 jelölt volt mindkét körzetben, viszont 6 lista, így törvényszerű volt, hogy (főképp) a nagyobbak egyéni szavazatai jól láthatóan szétterültek a 6 listára.Ezért kapott a FIDESZ a vártnál kevesebb listás szavazatot, és valamennyire az MSZP is. Ha ugyanannyi lista van, mint egyéni jelölt, akkor az MSZP felment volna 20 % fölé, a FIDESZ meg 55-60 % körül alakult volna. Orbán vezér igazándiból erre számított, de nem jött be, ezért volt kissé visszafogott, állítólag iszonyatosan nekiment a kampányvezéreknek.Mert ő most mindent söpörni akart...
islandi
Zombor 20 646 db szavazatot kapott. Mint Kecskemét város polgármestere nem utálhatja a jobbikos szavazókat, mert Ők is a város polgárai. Mint magánember?-azt nem lehet előirni senkinek , hogy milyen zászló alattit szeressen!
anonim
2010.03.22. 08:07:22
KL weboldalán a "Megfejelent a friss KL" topicban, valaki meg merte kérdezni, hogy a Batthyányi utcában már fél éve nem dobták be a postaládában a "város hetilapját"?!?!?, amit ugyebár állítólag mindenkihez eljuttatnak. Mi sem kaptunk még egyetlen példányt sem. Amikor még nem volt a város hetilapja és csak 5000-be nyomták el-el jutott hozzánk néha a lap a remittendából. Most, hogy "egész Kecskemétnek" meg kell(ene) kapnia, már mi se láttuk a lapot 8 hónapja. Én is kérdeztem már hasonlókat, meg számonkértem, a webmesteren, hogy miért engedik a ráhgalmazó, fröcsögő, ostoba bunkó beírásokat, azóta nekem az oldal karbantartás alatt áll.
anonim
2010.04.14. 23:12:46
Az 1. vk-ben kb. 50 e szavazó él, ennek hatvanegynehány %-a ment el szavazni és ennek, ha jól emlékszem 62%-a szavazott a Zomborra, tehát a kb. 22 e stimmel. Ami igen érdekes: a Fidesz listája kevesebbet kapott, mint a jelölt, az MSZP listája meg hajszálnyira ugyanannyival kapott többet,mint a Balogh, azaz a polgira leadott voksok tizede a szociktól jött! Zombor 20 646 db szavazatot kapott. |

Tényleg van oka haragudni erre a sok hülyére akik a jobbikot mostanában képviselik.