Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:
Zombor Gábor tesz a választókra, és csak a szavazatok, meg a hatalom érdekli?
Témaindító:

2009. december 29-én írtam egy levelet dr. Zombor Gábornak ahol a Kecskeméti Lapokkal kapcsolatban fogalmaztam meg neki rosszallásomat, mivel a Fidesz vezette kecskeméti önkormányzat úgy finanszírozza őket közpénzekből (így az én adómból is), hogy a lap weboldalán nyilvánosan rágalmazhatnak, és sértegethetnek baloldali beírókat, mindenféle következmények nélkül.
http://www.hortobagyiistvan.mszp.hu/hirek/1675-Nyilt-level-Dr-Zombor-Gabornak
Amikor dr. Zombor Gábor korábban találkozott a kecskeméti piac mögött egy molínóval, amelyen az szerepelt, hogy \\\"Zombor Úr! A város bűzlik a korrupciótól!\\\", akkor persze elszaladt feljelentést tenni becsületsértés gyanúja miatt. az ügyészség megtagadta a nyomozást tekintve, hogy nem történt bűncselekmény, majd a polgármester az általa közpénzen indított polgári pert is elbukta.
Mit mondjak? Nagy égés volt! Szemben vel, a sérelmemre ismeretlen személyek megvalósították a becsületsértést, és a rágalmazást. Mikor Zombor Gábort megkerestem az üggyel, a levelemre még csak nem is válaszolt! én is a közszolgálatban dolgoztam. Igaz nem votlam polgármester, de az akkori főkapitány közvetlen munkatársaként nem engedhettem volna meg én sem magamnak, hogy egy állampolgári beadványra a fülem botját sem mozdítom. Zombár Gábor mindenki felett állónak képzeli magát?
Szerintem abból, hogy még csak nem is válaszolt egy következtetés vonható le! Nem érdemli meg, hogy dr. Balogh Lászlóval szemben elinduljon az országgyűlési választásokon! Hogyan akar ő bárkit is képviselni ilyen mentalitással? Vagy a Fidesz jövőjével együttjár a DIKTATÚRA? Azt gondolom, hogy arrafelé haladunk... Egyre többször látni, érezni, hogy a Fidesz összekacsint a Jobbikkal! Ugye emlékeznek még Orbán Viktor ígéretére, amikor kijelentette, hogy nem lép koalícióra a Független Kisgazda Párttal?!
A Fidesz pökhendi módon azt üzeni, hogy zsavazzanak rájuk, miközben nem hajlandó megmondani, hogy mit fognak csinálni, ha kormányra kerülnek! Tényleg ilyen Magyarországot akarnak? Egypártrendszert? Hogy egy diktatórikus rendszerben az abszolút többséggel megváltoztathassák az Alkotmányt? Hogy pl.: a választási ciklusokat is kitolhassák? Tényleg ezt akarják?
Egy biztos! Dr. Zombor Gábor, mint politikus, eddig sem volt nagy ember a szememben. De azt nem gondoltam volna, hogy lesz idő, amikor embernek sem fogom tekinteni... Úgy látszik ennek is eljött az ideje. Mint ahogyan ő sem vesz engem emberszámba, mert akkor válaszolt volna! S Önöket emberszámba veszi majd, vagy csak a szavazatukra hajt?

db/lap 
36. Anoním válasz 2010.04.15. 18:03:07

Tényleg van oka haragudni erre a sok hülyére akik a jobbikot mostanában képviselik.

35. anonim válasz 2010.04.15. 18:00:46
islandi 2010.04.14. 23:50:39

Zombor 20 646 db szavazatot kapott.
rn

Ennyi tájékozatlan ember van az egyesben?

34. anonim válasz 2010.04.15. 17:57:48
plc 2010.04.15. 15:38:22

Én is kérdeztem már hasonlókat, meg számonkértem, a webmesteren, hogy miért engedik a ráhgalmazó, fröcsögő, ostoba bunkó beírásokat, azóta nekem az oldal karbantartás alatt áll.

Én is így jártam.

33. Anoním válasz 2010.04.15. 17:05:22

Zombor képviselő úrnak van oka haragudni a jobbikra.Erre a sok hülyére akik most alkotják.

32. :) válasz 2010.04.15. 16:00:29

Nekem a percek is óráknak tűnnek, ha valami idegesít!

31. Állítólag válasz 2010.04.15. 15:58:58
anonim 2010.04.15. 15:50:31

És egyébként nagy szégyen Zomborra, hogy csak 1 % ponttal kapott tobbet, mint a semmitérő Horváth Zsolt. Mi itt a baj?! Másrészt a fideszes jelöltekre leadott egyéni szavazat azért több, mert utána a FIDESZ listára ment szavazatok mellett mentek az MDF, a JOBBIK és még az LMP listára is. Ugyanez a szociknál is volt, az egyéniek után - az MSZP mellett - mentek szavazatok az LMP és az MDF listákra, sőt még a Civil mozgalomra is. Azaz, mivel csak 4 jelölt volt mindkét körzetben, viszont 6 lista, így törvényszerű volt, hogy (főképp) a nagyobbak egyéni szavazatai jól láthatóan szétterültek a 6 listára.Ezért kapott a FIDESZ a vártnál kevesebb listás szavazatot, és valamennyire az MSZP is. Ha ugyanannyi lista van, mint egyéni jelölt, akkor az MSZP felment volna 20 % fölé, a FIDESZ meg 55-60 % körül alakult volna. Orbán vezér igazándiból erre számított, de nem jött be, ezért volt kissé visszafogott, állítólag iszonyatosan nekiment a kampányvezéreknek.Mert ő most mindent söpörni akart...

nem igaz, hogy \"nekiment a kampányvezéreknek\"! Csak EZÉRT felhívtam jó néhányat és azt mondták, hogy kitaláció, valaki fantáziál megint.
rnLegközelebb nyugodtan lehet nevesítve! Úgy rövidre tudom zárni és nem kell órákig telefonálgatnom. Kösz.

30. anonim válasz 2010.04.15. 15:50:31

rn

És egyébként nagy szégyen Zomborra, hogy csak 1 % ponttal kapott tobbet, mint a semmitérő Horváth Zsolt. Mi itt a baj?! Másrészt a fideszes jelöltekre leadott egyéni szavazat azért több, mert utána a FIDESZ listára ment szavazatok mellett mentek az MDF, a JOBBIK és még az LMP listára is. Ugyanez a szociknál is volt, az egyéniek után - az MSZP mellett - mentek szavazatok az LMP és az MDF listákra, sőt még a Civil mozgalomra is. Azaz, mivel csak 4 jelölt volt mindkét körzetben, viszont 6 lista, így törvényszerű volt, hogy (főképp) a nagyobbak egyéni szavazatai jól láthatóan szétterültek a 6 listára.Ezért kapott a FIDESZ a vártnál kevesebb listás szavazatot, és valamennyire az MSZP is. Ha ugyanannyi lista van, mint egyéni jelölt, akkor az MSZP felment volna 20 % fölé, a FIDESZ meg 55-60 % körül alakult volna. Orbán vezér igazándiból erre számított, de nem jött be, ezért volt kissé visszafogott, állítólag iszonyatosan nekiment a kampányvezéreknek.Mert ő most mindent söpörni akart...

29. anonim válasz 2010.04.15. 15:45:05

rn

Mint Kecskemét város polgármestere nem utálhatja a jobbikos szavazókat, mert Ők is a város polgárai. Mint magánember?-azt nem lehet előirni senkinek , hogy milyen zászló alattit szeressen!

28. plc válasz 2010.04.15. 15:38:22
anonim 2010.03.22. 08:07:22

KL weboldalán a "Megfejelent a friss KL" topicban, valaki meg merte kérdezni, hogy a Batthyányi utcában már fél éve nem dobták be a postaládában a "város hetilapját"?!?!?, amit ugyebár állítólag mindenkihez eljuttatnak. Mi sem kaptunk még egyetlen példányt sem. Amikor még nem volt a város hetilapja és csak 5000-be nyomták el-el jutott hozzánk néha a lap a remittendából. Most, hogy "egész Kecskemétnek" meg kell(ene) kapnia, már mi se láttuk a lapot 8 hónapja.
Mint adófizető kérdezem, hogy akkor ezt hogyan finanszírozza a város? És miért nem ellenőrzik, hogy valóban megkapja-e mindenkai, hamár a város fizet nekik? És mennyi most a Kecskeméti Lapok nyomott példányszáma és terjesztett lapszáma valójában???

Én is kérdeztem már hasonlókat, meg számonkértem, a webmesteren, hogy miért engedik a ráhgalmazó, fröcsögő, ostoba bunkó beírásokat, azóta nekem az oldal karbantartás alatt áll.

27. islandi válasz 2010.04.14. 23:50:39
anonim 2010.04.14. 23:12:46

Az 1. vk-ben kb. 50 e szavazó él, ennek hatvanegynehány %-a ment el szavazni és ennek, ha jól emlékszem 62%-a szavazott a Zomborra, tehát a kb. 22 e stimmel. Ami igen érdekes: a Fidesz listája kevesebbet kapott, mint a jelölt, az MSZP listája meg hajszálnyira ugyanannyival kapott többet,mint a Balogh, azaz a polgira leadott voksok tizede a szociktól jött!
rnMielőtt bárki előállna a rituális jobbikozással, a Jobbiknál minimális volt az eltérés a két szavazattípus között, azaz a hithű muzulmánok mindkét szavazatukat odaadták. (Egyébként az köztudott, hogy a polgármester nagyon útálja a jobbikosokat és ez az érzület kölcsönös.)

rn

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon 04_furedi adrenalin dunaaszfalt frittmann liberte_etterem malom malom_mozi royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2010 Hírös.Index