- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
Rendőrviccek
Témaindító:
Pistike 5 lapát kutyaszarból kupacot épít a ház előtt. A postás rászól: Hogyan horgászik a rendőr? A rendőr dicsekszik a kollégájának: Két rendőr szolgálatban járja az utcákat, amikor meglátnak egy piros Két rendőr beszélget: Az öreg székely részegen a kocsmából hazafelé tart a szekéren Egy rendőrvicc: - Két ceruza megy az utcán. Melyik közülük a rendőr? A rendőrök nem buták. Kitűnő humorérzékük van. Szeretik a szójátékokat. Lásd az alábbi viccet: Egy részeg támolyog ki egy bárból és sorra tapogatja az út szélén parkoló autók tetejét. A pincér megáll az ajtóban és odaszól neki |

Addig jár a köcsög a kútra, míg....
Nem tévedés, köcsög.
Minap egy közeli, Pest megyei mezőváros közig. területén BKM-i, másik kisvárosból származó orvvadászt fogtak nem éppen nullás alkohol szinttel. A helyszínen közölték emberünkkel, hogy legalább egy éjszakára kellene számára fogkefét vinnie magával. A feltételezhetően VOLT vadász (az utolsó szó jogán:) felhívta gyermekét, ugyan vinné utána a hálóinget. A rendőrök óriási meglepetésére nagy rutinnal egy 12 év körüli fiúcska száll ki az általa vezetett gépjárműből. Apuka és gyermeke fel sem fogták, hogy ami számukra természetes, az nem törvényszerűen jogszabályszerű. Minthogy az sem, hogy a kisfiú 6 éves kora óta köztudottan vezeti a John Deere mezőgazdasági és egyéb motorikusan működő eszközöket, melyre mindketten büszkék, tehát szó sem lehet "gyermekszájról". Csak azt nem értem, hogy a szemtanúk miért nem mertek ez ügyben lépni.
Apuka 200 ha saját földtulajdonnal, több kamionnal működtetett speditőr céggel, több városi házzal és lakással rendelkező vadra rászoruló. Sajnos a társasvadászatok nem az ő ízlésének valók, mert ott biztosan nem lehet alkoholos befolyásoltság és gyógyszerek hatása alatt fegyvert fognia.
Köcsög úr régóta várt erre a sorozatra.
Mivel nem vagyok szakmabeli, így nem vagyok tisztában azzal, mi "jár" a kiskorú gyermekét betanító idsapának az autóvezetési és egyéb járművek tudatos használatba adásáért ezzel közveszélyt - és a gyermekre is - veszélyt okozva.
Egyáltalán: nooooormááális, gyermeknevelésre alkalmas az ilyen szülő?