- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
Vérdíj
Témaindító:
Ausztráliából aggastyánokat kerítenek elő, hogy bíróság elé állíthassák őket. Aggastyánokat, akik a második világháborúban bűnt követtek el. Vagy nem követtek el bűnt – ez majd kiderül, ha sikerül őket bíróság elé állítani. De a szándék egyértelmű és tagadhatatlan. Aki háborús vagy emberiségellenes bűnnel vádolható, annak bíróság előtt a helye. Ezért a hajtóvadászat az ausztráliai és egyesült államokbeli gyanúsítottak után.
Varga István
2010.01.13. 12:22:48
Kedves plc, én egy nevét nemválalóval nem vitatkozom. Nem vagyok fideszes pláne jobbikos és nem értem, hogy hogyan jutot el a téma jobb és baloldal pocskondiázásába. Igen is vannak baloldalon is igazi baloldali értékeket képviselő politikusok, de azok nem azonosak a régi káderekkel /a honvédelmi miniszter pedig ilyen régi/ Lehet, hogy igazad van, de akkor az a bizonyos ügyintéző meg is érdemli, hogy elvigye a balhét. Azért ez elég hangos ügy ahhoz, hogy senki se vegye magára. Én nem tenném. Lehet, hogy az a valaki félti a munkahelyét, de ekkora nyilvánosság mellett már nem hiszem, hogy elveszítene egy munkaügyi pert, ha a hibázó főnöke ki akarna tolni vele. Kedves plc, én egy nevét nemválalóval nem vitatkozom. Nem vagyok fideszes pláne jobbikos és nem értem, hogy hogyan jutot el a téma jobb és baloldal pocskondiázásába. Igen is vannak baloldalon is igazi baloldali értékeket képviselő politikusok, de azok nem azonosak a régi káderekkel /a honvédelmi miniszter pedig ilyen régi/
plc
2010.01.12. 13:56:03
Látom Te sem figyelsz oda a tényekre. Nem merült fel a neve a kitüktetéseknél. Nem kapott meghívót, nem volt ott. Egy ügyintéző utólag írta be a nevét egy listára, mintha kitüntetést kapott volna. Hogy miért tette, senki sem tudja, lehet, hogy szándékosan, szarkeverési célzattal, lehet, hogy nem figyelt oda és nem írta a névsort, hanem lustaságból másolt neveket és elfelejtette törölni, nem tudni hogyan történt. A lényeg, hogy nem akarták kitüntetni. Megint csak a jobbikos és fideszes vezetők lózungjait harsogja mindenki, anélkül, hogy odafigyelne a tényekre! Nem, barátom, nincs igazad. Ugyanis az a lényeg, hogy ennek a disznónak egyáltalán odakerülhetett a neve, hogy tudnak még róla, hogy kollégájuknak tekintik, hogy megbecsült nyugdíjas, miközben egy betegagyú disznó. De nem baj, mert legalább így beszélhetünk róluk, ezekről a véreskezű kommunista gazemberekről!
plc
2010.01.12. 13:57:40
Kérdezd meg az elítélt fideszes képviselőket, önkormányzati képviselőket, milyen amikor közpénzeket lop, ad oda haveroknak. Elég agy a lista, akiket már elítéltek, érdeklődj náluk is! Nos, szerintem lemaradtál a hírekről.
100 év múlva
2010.01.12. 08:38:31
Hogy lapít a sok msz(m)p-s elvtárs, akiknek ez a gyalázatos dolog természetes. Kérdezd meg az elítélt fideszes képviselőket, önkormányzati képviselőket, milyen amikor közpénzeket lop, ad oda haveroknak. Elég agy a lista, akiket már elítéltek, érdeklődj náluk is!
Varga István
2010.01.11. 16:19:56
Az, hogy Mátyás Miklós megkapta-e a kitüntetését vagy nem majdnem mindegy, de az már nem, hogy egy 56-os vérbiró neve egyáltalán felmerült mint kitüntetendő az már felháboritó. Lehet, hogy elévülés miatt már jogilag nem vonható felelőségre, de én mint 56-os a vérbirót megbélyegzem, és idézek egy magyar közmondást, hogy "fejtöl büzlik a hal" ezt pedig a volt hithű kommunista honvédelmi miniszterre értem. Látom Te sem figyelsz oda a tényekre. Nem merült fel a neve a kitüktetéseknél. Nem kapott meghívót, nem volt ott. Egy ügyintéző utólag írta be a nevét egy listára, mintha kitüntetést kapott volna. Hogy miért tette, senki sem tudja, lehet, hogy szándékosan, szarkeverési célzattal, lehet, hogy nem figyelt oda és nem írta a névsort, hanem lustaságból másolt neveket és elfelejtette törölni, nem tudni hogyan történt. A lényeg, hogy nem akarták kitüntetni. Megint csak a jobbikos és fideszes vezetők lózungjait harsogja mindenki, anélkül, hogy odafigyelne a tényekre! Hogy lapít a sok msz(m)p-s elvtárs, akiknek ez a gyalázatos dolog természetes. Az, hogy Mátyás Miklós megkapta-e a kitüntetését vagy nem majdnem mindegy, de az már nem, hogy egy 56-os vérbiró neve egyáltalán felmerült mint kitüntetendő az már felháboritó. Lehet, hogy elévülés miatt már jogilag nem vonható felelőségre, de én mint 56-os a vérbirót megbélyegzem, és idézek egy magyar közmondást, hogy "fejtöl büzlik a hal" ezt pedig a volt hithű kommunista honvédelmi miniszterre értem.
plc
2010.01.06. 21:53:58
Bayer egy fröcsögő köcsög. Ha veszi a fáradságot és utánanéz a dolgoknak, akkor kiderült volna, hogy nem kapott kitüntetést. A kitüntetettek mindegyike elmondta, hogy nem volt ott, nem kapott semmit. Egy figyelmetlen ember véletlen ( vagy talán szarkeverési okból sándékos ) tévedése miatt került utólag egy listára a neve a kitüntetettek közé! Bayernek szerintem az fáj, hogy nem jegyzik sehol. Pedig Orbánnal együtt hozták életre a Fideszt. Volt az ellenzéknek egy műsora, ahol Bayer Lovassal osztotta az észt. Azzal a Lovassal, akit egy műsorukban még Tasnádi is legyalázott. A \"színvonal\", \"színvonal\" kérem! A korpa, korpa, a gyöngy...izé..., ez utóbbi fogalom távol áll tőlük, mint Makó Jeruzsálemtől. :O) |

Lehet, hogy igazad van, de akkor az a bizonyos ügyintéző meg is érdemli, hogy elvigye a balhét. Azért ez elég hangos ügy ahhoz, hogy senki se vegye magára. Én nem tenném. Lehet, hogy az a valaki félti a munkahelyét, de ekkora nyilvánosság mellett már nem hiszem, hogy elveszítene egy munkaügyi pert, ha a hibázó főnöke ki akarna tolni vele.
rnA nevét nem vállalóról csak annyit, hogy én mindig ezen a regisztrált néven írok, aki nagyon tudni akarta a nevemet, az eddig is megtudta, ez után is megtudhatja. Nem egy névtelen anonim vagyok a sok küzül.
plc néven bárki írhat. Én is. :)
rnÜdv: anonim