Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:
Csekeméti Katona József Színház
Témaindító: sekszpír

Eldőlt. Orbán csókosa, Cseke a császár. Zombor tartja a gyertyát.

db/lap 
471. Nopara válasz 2010.03.14. 15:28:52
színház-szerető 2010.03.02. 18:46:28

szóval ingyen kapod a jegyet, elfogadod, aztán leszólod az előadást.mi fizetünk érte, és tetszik sokszor, amit láttunk.ki kéne próbálnod ezt a változatot...

Már nem járok! Még ingyen se pazarlom a drága időmet! Alszom!

470. anonim válasz 2010.03.02. 19:28:18
színház-szerető 2010.03.02. 18:46:28

szóval ingyen kapod a jegyet, elfogadod, aztán leszólod az előadást.mi fizetünk érte, és tetszik sokszor, amit láttunk.ki kéne próbálnod ezt a változatot...

Izlések és pofonok különbözőek. Én láttam már sokkal jobb előadásokat is ebben a színházban. A mostaniak sajnos csak a közepes kategóriát ütik meg abból is gyöngébbiket. Nekünk ez jutott. Nem kötelező mindenkinek elfogadni nagyon sok lehetőség van az országban jó színházat nézni.

469. színház-szerető válasz 2010.03.02. 18:46:28
Nopara 2010.03.01. 20:31:02

Bocs nem egyszer voltam vatta! Hagy tudjam már!!!!!

468. Nopara válasz 2010.03.01. 20:31:02
színház -szerető 2010.03.01. 18:54:26

jobbak az előadások.nagyon jó művészeink vannak, akiknek a város is otthonuk.a vendégművészektől nem voltam elragadtatva, de néha jöhetnek. kellenek új arcok is, akik itt naggyá nőhetnek, és hagyjuk már a fenébe a megmondoménmiaművészet Budapestet! az a fontos, hogy sokan és szívesen járnak, szerintem nincsenek vatták, ugyanis sokszor nem lehet jegyet kapni.

Bocs nem egyszer voltam vatta! Hagy tudjam már!!!!!

467. színház -szerető válasz 2010.03.01. 18:54:26
anonim 2010.01.04. 17:29:17

Nekem is jobban tetszik ami most van. Kár hogy kétszer nem kaptam eddig jegyet, de nem adom fel.

jobbak az előadások.nagyon jó művészeink vannak, akiknek a város is otthonuk.a vendégművészektől nem voltam elragadtatva, de néha jöhetnek. kellenek új arcok is, akik itt naggyá nőhetnek, és hagyjuk már a fenébe a megmondoménmiaművészet Budapestet! az a fontos, hogy sokan és szívesen járnak, szerintem nincsenek vatták, ugyanis sokszor nem lehet jegyet kapni.

466. anonim válasz 2010.03.01. 15:32:12
Kávainé 2010.03.01. 13:02:13

Ja azt elfelejtettem, hogy azért tudjuk megoldani 4-en, mert a gazdasági igazgatónk profi!

Tisztelt Hozzászóló!
rnIsmételten megbizonyosodtunk arról, hogy nem a tudás számít hanem ki milyen szinű politikai beállítottságú. MIvel a város a narancssárga színben rohad ezért aki nem az ő szekerüket támogatja az csak szar lehet. Persze mindig bebizonyosodik az ellenkezője azaz csak az okosakat és a hozzáértőket űzik el mert azok belelátnak a kis üzleteikbe.

465. Kávainé válasz 2010.03.01. 13:02:13
Kávainé 2010.03.01. 10:58:18

Horváth Ilona!
rnNagyon örülök, hogy kiderült 10 évig nem azért jártam be a Bábszínházba, hogy többen legyünk!
rnÚgy hallottam, hogy az új kolléganő feladta és nem bírja tovább! Pedig neki sem volt több dolga, mint nekünk, ha elolvastad volna rendesen a munkaköri leírásokat.
rnEbből tisztán látszik, hogy a Bábszínház gazdasági osztályát nem azért kellett megszüntetni, mert nem volt munka, hanem azért mert szúrtuk a szemét egyes embereknek.
rnJól kiszúrtatok velem, mert az új munkahelyemen minden rendben van, mi 4-en tesszük azt, amint ti 10-en és a nettó fizetésem annyi, mint helyben a bruttóm volt!!!!!
rnEgyébként ne aggódj jegyzőkönyvem van arról, miszerint az igazgatód nyilatkozik, hogy a Színház tudja a dolgát, az összevonással kapcsolatban tehát semmi problémátok nem lehet:)!!!!!!! Dolgozzatok!!!!

Ja azt elfelejtettem, hogy azért tudjuk megoldani 4-en, mert a gazdasági igazgatónk profi!

464. Kávainé válasz 2010.03.01. 10:58:18
Tóth Éva 2010.02.28. 15:21:04

Horváth Ilonka nagyon tévedsz nem azért léptem vissza mert úgy gondolom nincs igazam, hanem azért mert a vádlottak padján nem a volt munkáltatómnak kellett volna ülni hanem neked. Sajnos még mindig nem vagy tisztában a törvényekkel. Mindenben nekem volt és van igazom ezt a bíró is megmondta. A határozatból kapsz majd a rád vonatkozó részből, de jó ha tudod nincs vége a dolgodnak.

Horváth Ilona!
rnNagyon örülök, hogy kiderült 10 évig nem azért jártam be a Bábszínházba, hogy többen legyünk!
rnÚgy hallottam, hogy az új kolléganő feladta és nem bírja tovább! Pedig neki sem volt több dolga, mint nekünk, ha elolvastad volna rendesen a munkaköri leírásokat.
rnEbből tisztán látszik, hogy a Bábszínház gazdasági osztályát nem azért kellett megszüntetni, mert nem volt munka, hanem azért mert szúrtuk a szemét egyes embereknek.
rnJól kiszúrtatok velem, mert az új munkahelyemen minden rendben van, mi 4-en tesszük azt, amint ti 10-en és a nettó fizetésem annyi, mint helyben a bruttóm volt!!!!!
rnEgyébként ne aggódj jegyzőkönyvem van arról, miszerint az igazgatód nyilatkozik, hogy a Színház tudja a dolgát, az összevonással kapcsolatban tehát semmi problémátok nem lehet:)!!!!!!! Dolgozzatok!!!!

463. Tóth Éva válasz 2010.02.28. 15:21:04
anonim 2010.01.05. 20:35:18

Minden a színházzal szembeni kocsmában dől el ahol Cseke, Ilonka és az Edzőasszony (jegyző) esznek, iszogatnak és gondolom megbeszélik melyik intézmény lesz a következő amit ki kell írtani. Nem is titkolják hiszen a kirakatban ülnek hogy mindenki lássa őket. Így működik az igen gyenge színház.Egy közepes művelődésiház előadásainak szinvonalát sem éri el. Szomorú.

Horváth Ilonka nagyon tévedsz nem azért léptem vissza mert úgy gondolom nincs igazam, hanem azért mert a vádlottak padján nem a volt munkáltatómnak kellett volna ülni hanem neked. Sajnos még mindig nem vagy tisztában a törvényekkel. Mindenben nekem volt és van igazom ezt a bíró is megmondta. A határozatból kapsz majd a rád vonatkozó részből, de jó ha tudod nincs vége a dolgodnak.

462. anonim válasz 2010.01.05. 20:35:18
Nopara 2010.01.04. 20:25:31

De nem a fizető nézőszám! Tudod mennyi vatta van?????

Minden a színházzal szembeni kocsmában dől el ahol Cseke, Ilonka és az Edzőasszony (jegyző) esznek, iszogatnak és gondolom megbeszélik melyik intézmény lesz a következő amit ki kell írtani. Nem is titkolják hiszen a kirakatban ülnek hogy mindenki lássa őket. Így működik az igen gyenge színház.Egy közepes művelődésiház előadásainak szinvonalát sem éri el. Szomorú.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon 04_furedi adrenalin dunaaszfalt frittmann liberte_etterem malom malom_mozi royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2010 Hírös.Index