- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
Csekeméti Katona József Színház
Témaindító: sekszpír
Eldőlt. Orbán csókosa, Cseke a császár. Zombor tartja a gyertyát.
színház-szerető
2010.03.02. 18:46:28
szóval ingyen kapod a jegyet, elfogadod, aztán leszólod az előadást.mi fizetünk érte, és tetszik sokszor, amit láttunk.ki kéne próbálnod ezt a változatot... Izlések és pofonok különbözőek. Én láttam már sokkal jobb előadásokat is ebben a színházban. A mostaniak sajnos csak a közepes kategóriát ütik meg abból is gyöngébbiket. Nekünk ez jutott. Nem kötelező mindenkinek elfogadni nagyon sok lehetőség van az országban jó színházat nézni.
Nopara
2010.03.01. 20:31:02
Bocs nem egyszer voltam vatta! Hagy tudjam már!!!!! szóval ingyen kapod a jegyet, elfogadod, aztán leszólod az előadást.mi fizetünk érte, és tetszik sokszor, amit láttunk.ki kéne próbálnod ezt a változatot...
színház -szerető
2010.03.01. 18:54:26
jobbak az előadások.nagyon jó művészeink vannak, akiknek a város is otthonuk.a vendégművészektől nem voltam elragadtatva, de néha jöhetnek. kellenek új arcok is, akik itt naggyá nőhetnek, és hagyjuk már a fenébe a megmondoménmiaművészet Budapestet! az a fontos, hogy sokan és szívesen járnak, szerintem nincsenek vatták, ugyanis sokszor nem lehet jegyet kapni. Bocs nem egyszer voltam vatta! Hagy tudjam már!!!!!
anonim
2010.01.04. 17:29:17
Nekem is jobban tetszik ami most van. Kár hogy kétszer nem kaptam eddig jegyet, de nem adom fel. jobbak az előadások.nagyon jó művészeink vannak, akiknek a város is otthonuk.a vendégművészektől nem voltam elragadtatva, de néha jöhetnek. kellenek új arcok is, akik itt naggyá nőhetnek, és hagyjuk már a fenébe a megmondoménmiaművészet Budapestet! az a fontos, hogy sokan és szívesen járnak, szerintem nincsenek vatták, ugyanis sokszor nem lehet jegyet kapni.
Kávainé
2010.03.01. 13:02:13
Ja azt elfelejtettem, hogy azért tudjuk megoldani 4-en, mert a gazdasági igazgatónk profi! Tisztelt Hozzászóló!
Kávainé
2010.03.01. 10:58:18
Horváth Ilona! Ja azt elfelejtettem, hogy azért tudjuk megoldani 4-en, mert a gazdasági igazgatónk profi!
Tóth Éva
2010.02.28. 15:21:04
Horváth Ilonka nagyon tévedsz nem azért léptem vissza mert úgy gondolom nincs igazam, hanem azért mert a vádlottak padján nem a volt munkáltatómnak kellett volna ülni hanem neked. Sajnos még mindig nem vagy tisztában a törvényekkel. Mindenben nekem volt és van igazom ezt a bíró is megmondta. A határozatból kapsz majd a rád vonatkozó részből, de jó ha tudod nincs vége a dolgodnak. Horváth Ilona!
anonim
2010.01.05. 20:35:18
Minden a színházzal szembeni kocsmában dől el ahol Cseke, Ilonka és az Edzőasszony (jegyző) esznek, iszogatnak és gondolom megbeszélik melyik intézmény lesz a következő amit ki kell írtani. Nem is titkolják hiszen a kirakatban ülnek hogy mindenki lássa őket. Így működik az igen gyenge színház.Egy közepes művelődésiház előadásainak szinvonalát sem éri el. Szomorú. Horváth Ilonka nagyon tévedsz nem azért léptem vissza mert úgy gondolom nincs igazam, hanem azért mert a vádlottak padján nem a volt munkáltatómnak kellett volna ülni hanem neked. Sajnos még mindig nem vagy tisztában a törvényekkel. Mindenben nekem volt és van igazom ezt a bíró is megmondta. A határozatból kapsz majd a rád vonatkozó részből, de jó ha tudod nincs vége a dolgodnak.
Nopara
2010.01.04. 20:25:31
De nem a fizető nézőszám! Tudod mennyi vatta van????? Minden a színházzal szembeni kocsmában dől el ahol Cseke, Ilonka és az Edzőasszony (jegyző) esznek, iszogatnak és gondolom megbeszélik melyik intézmény lesz a következő amit ki kell írtani. Nem is titkolják hiszen a kirakatban ülnek hogy mindenki lássa őket. Így működik az igen gyenge színház.Egy közepes művelődésiház előadásainak szinvonalát sem éri el. Szomorú. |

szóval ingyen kapod a jegyet, elfogadod, aztán leszólod az előadást.mi fizetünk érte, és tetszik sokszor, amit láttunk.ki kéne próbálnod ezt a változatot...
Már nem járok! Még ingyen se pazarlom a drága időmet! Alszom!