- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
Kérés...
Témaindító:
Az elmúlt évben is én harcoltam ki, hogy a Műkertvárosban szedjék össze a lombot, mert Bogdándy Ferencnek más dolga akadt, mint a választókörzete. Miután itt betámasztottam a fórumban, eszeveszett kapkodás kezdődött, és néhány közmunkás összehúzta a lombot. majd elmentek, és újra széthordta a szél. Igazi \\\"gondos\\\" képviselőnk van... Állítólag, (ők írták egy megyei Internetes weboldalon), hogy a kecskeméti Fideszes urak rajtam, és más baloldali indulókon szórakoznak. Ezzel nincs baj, de ha lehetne, akkor dolgozzanak már néha! Köszi! Szerintem más is szeretné, ha a Műkertben nem tíz tucat Isaura keresné a szabaduló levelét. Nosza! Gereblye, seprű, és egy traktor kéne pótossal. Ha nincs traktor, akkor szóljanak a Balogh József országgyűlési képviselőnek. Itt van a szomszédos választókörzetben. Úgyis traktoros, hátha ráér... :O) |

Az elmúlt évben is én harcoltam ki, hogy a Műkertvárosban szedjék össze a lombot, mert Bogdándy Ferencnek más dolga akadt, mint a választókörzete. Miután itt betámasztottam a fórumban, eszeveszett kapkodás kezdődött, és néhány közmunkás összehúzta a lombot. majd elmentek, és újra széthordta a szél. Igazi \"gondos\" képviselőnk van... Állítólag, (ők írták egy megyei Internetes weboldalon), hogy a kecskeméti Fideszes urak rajtam, és más baloldali indulókon szórakoznak. Ezzel nincs baj, de ha lehetne, akkor dolgozzanak már néha! Köszi! Szerintem más is szeretné, ha a Műkertben nem tíz tucat Isaura keresné a szabaduló levelét. Nosza! Gereblye, seprű, és egy traktor kéne pótossal. Ha nincs traktor, akkor szóljanak a Balogh József országgyűlési képviselőnek. Itt van a szomszédos választókörzetben. Úgyis traktoros, hátha ráér... :O)
Igaz, egyesek szerint dolgozik. Mondom egyesek szerint, akár Bogdándy... Szerintünk, pedig lazítanak, mert azt gondolják, hogy megnyerték a 2010-es választásokat. Üzenem, hogy még semmi nem dőlt el!