Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:
A jobbik lapátra kényszerítette saját politikusát, mert azt a nemzeti elkötelezettség vezérelte!
Témaindító:

„A rendszerváltozás óta egyértelművé vált, hogy azok a pártok, amelyek volt MSZMP tagokat engedtek soraik közé, rövid időn belül nemzetellenes politikai tömörüléssé váltak. Pártokon átívelő hálózatot hoztak létre, melynek célja a közösség rovására történő haszonszerzés és nem hazánk boldogulása. Ezért a Jobbiknak, mint nemzeti radikális pártnak, határozottan fel kell lépnie a volt MSZMP tagokkal kapcsolatban, mielőtt komoly károkat okoznának a szervezeten belül.
A nagykőrösi Jobbik alapszervezete kezdeményezi, a Jobbik őszi kongresszusa döntsön arról, hogy a 2010-es országgyűlési választásokon volt MSZMP tag ne lehessen sem egyéni választókerületben, sem listán országgyűlési képviselő-jelölt.

Úgy gondolom, hogy az etikai bizottság határozata a nagykőrösi szervezet indítványának felfüggesztéséről, a pozitív döntés megakadályozásáról szól, a kezdeményező kiiktatása révén. A nyilvánosság bevonására való hivatkozás teljesen értelmetlen, mivel a Jobbik, médiában is folyamatosan deklarált célja, a volt MSZMP tagok kiszorítása a politikai palettáról. Egyébiránt népszavazást kezdeményezett ebben a tárgykörben, a valódi rendszerváltás megvalósítása címmel.

A javaslatom arról szólt, hogy legyünk következetesek, kezdjük magunkon a szelektálást. Nincs értelme titkolódzásnak.

Kár azt feltételezni, hogy az MSZMP-és múlttal, titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkező parlamenti pártok nem derítik ki rövid úton minden Jobbikos képviselőjelöltről, hogy tagja volt-e az állampártnak, és ha találnak valakit, nem fogják szembesíteni a közvéleménnyel. Ez pedig az összes képviselőjelölt munkáját tönkreteheti, megakadályozhatja a párt parlamentbe kerülését.

Egy új, feltörekvő szervezetnek a legnagyobb ereje a hitelességben rejlik, ennek megőrzésében segített volna a „nagykőrösi szűrő”. Miután a parlamenti pártokat én is éles kritikával illettem ebben a tárgykörben, ezért ez a fajta irányváltás számomra nem vállalható. Így a mai napon kilépek a Jobbikból, melynek párttá alakulása óta tagja, 2006-ban országgyűlési képviselőjelöltje voltam.

Zágráb Nándor
Nagykőrös

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=24019

db/lap 
260. plc válasz 2010.09.03. 14:55:23
anoním 2010.09.03. 09:58:00

Cegléd,Nagykőrös,Kecskemét,Lajosmizse,Kiskőrös,Halas,Kalocsa,Baja.
Ezek voltak a környék legerősebb Jobbik szervezetei,2009 nyaráig.A beengedett komcsik és hataloméhes fiatalok mindent szétvertek.
Ennyi.

Egyet nem vettek figyelembe a jobbikosok, anno. A nagy lendület és az akarás kevés. Ha nincs meg hozzá a gógyi, a gondolkodás, némi tudás, akkor annyi! Ez be is jön! Sokáig nem lehet egy országot félrevezetni a folyamatos cigányozással, zsidózással!

259. anoním válasz 2010.09.03. 09:58:00

Cegléd,Nagykőrös,Kecskemét,Lajosmizse,Kiskőrös,Halas,Kalocsa,Baja.
Ezek voltak a környék legerősebb Jobbik szervezetei,2009 nyaráig.A beengedett komcsik és hataloméhes fiatalok mindent szétvertek.
Ennyi.

258. anonim válasz 2010.08.31. 16:49:18

Tisztelt Vona Gábor!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, mivel még személyesen nem találkoztunk. Béres Éva vagyok a feloszlatott bátonyterenyei Jobbik Alapszervezet volt elnökségi tagja.
Sajnos munkám miatt nem tudtam jelen lenni személyesen, amikor Ön itt járt nálunk Bátonyterenyén, hogy a kialakult helyzetet megoldják. Bár bevallom őszintén valamelyest nyugodt voltam, hiszen mindig is a józan ész erejében hittem és számomra elképzelhetetlen volt, hogy a Sőregi Sándor által becsületesen és alapszabály szerint működő tagságunkat feloszlassák. Villámcsapásként ért a hír és a mai napig értetlenül állok a helyzet előtt különösen azért, mert az Önök által a levelükben felsorolt indokok finoman szólva is mondvacsináltak és nevetségesek.
A férjem és én (mindketten tagok voltunk - most már nagyon sajnáljuk!) teljes erővel dolgoztunk a kampány során, munka után este 10-11 óráig plakátot ragasztottunk, szórólapot szórtunk, hiszen elvakultan hittünk a Jobbikban, annak országos vezetőiben és leginkább Önben, Gábor. Szinte már elhittük, hogy valóban itt van az "Új erő!". Életem egyik legnagyobb átverése és csalódása volt!
Miután szervezetünkben megjelentek olyan tagok, mint az Önök által preferált Cseresznyés István vagy Nyerges Sándor stb., folyamatossá vált a feszültség és a pozíció utáni harc. Tagságunk életében ez az állandó feszültségkeltés ezidáig ismeretlen volt, ill. súlyosbította helyzetünket, hogy a nógrád megyei vezetés, élén Palotai Szilárddal - mivel nem minden kérdésben értettünk egyet és nem bólogattunk nekik minden ésszerűtlen és a Jobbik hírnevét mélyen aláásó döntésben - ahol csak lehetett tagságunk munkáját megnehezítették és eltökélt szándékuk lett, hogy az országos vezetés szándékos félrevezetésével eltiporjanak minket, igazi magyar embereket.
Én a mai napig esküdni mertem volna az elnök úr igazságérzetére és magyarságára. Én voltam az, aki mindig azzal biztattam tagtársaimat, hogy el lehet vakítani a megyei vezetést és pár embert a pénzzel és pozícióval, de Vona Gábor biztosan mellénk áll és átlát a "szitán", őt nem téveszthetik meg. Hatalmas csalódás volt nekem az Ön viselkedése! Olyan ember szavának hisz, mint Cseresznyés István, aki a FIDESZ küldötte és célja a Jobbik szétverése! Még ezt sem vették észre???? Olyan embernek hisznek, aki egy városi, aug. 20-i rendezvényen nem a Jobbikosok és Gárdisták zászlója alatt áll, hanem a nógrád megyei FIDESZ országgyűlési képviselője és bátonyterenyei FIDESZ tagok társaságában üli végig a rendezvényt! Gábor, inkább törtem volna el mindkét lábam, mintsem oda ülök, a hátam mögött pedig ott vannak a tagtársaim egyenruhában, emelt fővel. Ezek után mit kell még bizonyítani?? Számomra világossá vált, hogy mindenki addig volt fontos amíg szavazni kellett és bejuttatta Önöket a parlamentbe, ezek után már semmi nem lényeges (Igazság szerint azóta azt sem hallani, hogy egyáltalán ott vannak, dolgoznak egyáltalán vagy csak a fizetést várják?)! Nehéz kimondani: már szégyellem, hogy Jobbikos voltam és hogy vakon hittem Önben! Életem legnagyobb hibája volt! Sajnos magyarországra nem jött még el az új erő, ismét magára maradt a magyar nép és mint négy évvel ezelőtt, megint nem tudunk senkire szavazni. Egy pillanatra azt hittük, megváltjuk a világot a Jobbikkal, de ez csak a mézesmadzag volt. Mindegy, hogy FIDESZ, JOBBIK, MSZP csak a pénz és a hatalom számít, szépen beállt Ön is a sorba!
Végezetül egy történetével szeretném szembesíteni: az országgyűlési választások előtt Pásztón tartott előadást, ahol szinte ittuk a szavait, feltétel nélkül elhittünk mindent. Ma már tudom, minden hazugság volt!! Egy öreg bácsit idézett, aki egy faluban Önnek azt mondta: Magukat vártuk 60 éve, végre van reményünk! Egy kérésem lenne: most álljon az öreg úr elé, és vallja be neki, hogy semmivel sem vagyunk különbek a FIDESZ-től vagy az MSZP-től, csak mi még tudtunk embereket meghülyíteni, mert azt mondtuk, amit azok a szerencsétlenek ebben a kilátástalan helyzetben hallani akartak!

Felsorolnám tehát a bátonyterenyei szervezet feloszlatásának eredményét: nógrád megyében 8 szervezet tagjai önként kiléptek a tagságból,miután meghallották az országos vezetés korrupt döntését, saját szervezetüket feloszlatták, a megyeszékhelyen ( Salgótarjánban ) is megszűnt a Jobbik!! Gondolom nem számít elsöprő sikerre a megyében! Szép lassan majd az egész országnak felnyílik a szeme, és akkor nem szeretnék az Ön helyében lenni, mert én akkor is büszkén tudok a tükörbe nézni ellentétben Önnel! Sikeres volt a konfliktuskezelés? A józan ész diadalmaskodott?

Ha a rengeteg elfoglaltsága közben időt szakít válaszra ne tartsa vissza magát.

Ennél sokkal szebb jövőt!

Béres Éva
volt bátonyterenyei Jobbik alelnöke (erre már nem vagyok büszke!)

257. anoním válasz 2010.08.20. 13:58:17

Dénes Dénes a komcsik ellen tiltakozó Zágráb Nándor kilépése után lett elnök.
Nemsokkal előtte nyilatkozott hogy a Jobbik a zsidók által irányított szervezet,Izraelből diktálnak Vonának.Tele volt a hírrel az internet.
Ezután kinevezték Jobbik elnöknek Kőrösön.
Érti ezt valaki?

256. anonim válasz 2010.08.20. 09:42:37
anonim 2010.08.17. 10:19:09

Hálózati figurák az előző kormányok leggyanúsabb bizniszeiben:

Belső elhárító, ÁVH-s vallatótiszt, MSZMP-elnöki irodavezető és moszkvai káderképzőn szocializálódott külügyes.

E személyes "hozzávalók" mellett néhány offshore cég is kellett a 2002-2010-es időszak ama bizniszeihez, amelyeket különös odafigyeléssel vizsgál a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal.

http://hetivalasz.hu/reflektor/halozati-figurak-az-elozo-kormanyok-leggyanusabb-bizniszeiben-ii-31263

BÖRTÖNBE VELÜK!!!!

Majd most képzeld el kiket szabadít az exkomcsikkal (és ügynökgyanússal) teli FIDESZ kormány az országra!

255. A nagykőrösi koalició válasz 2010.08.18. 12:51:09

Csapnivaló jobbikos kommunikáció! Miért nem jutnak el a hírek Szabó Gábor pártigazgatóhoz?

2010. augusztus 18. 11:49
Hunhír.info

Teljesen jobbító szándékkal írt cikkünket ne vegye senki Jobbik-ellenes támadásnak, de nem mehetünk el szótlanul amellett a csapnivalóan dilettáns, elfogadhatatlan kommunikációs gyakorlat mellett, amit a párt az utóbbi időben alkalmaz. Mintha a pártvezetés és a vidéki jelöltek és esetleges önjelöltek között óriási szakadék tátongana, a hírek ellenőrizetlenül áramolnak, s hiába a vezetés jó szándéka, ha dezinformálások is nehezítik az amúgy is eléggé nehézkes politikai kommunikációt. Nem jó ez, mert az emberekben kétséget szül, és veszített el már párt választást a kutyánk kölke effektus miatt. A lakatos "lakatoljon", a kommunikátor kommunikáljon, de jól, és csupán az egy akolhoz tartozás miatt ne cserélődjenek fel a szerepek. Az alábbiakból kiderül, hogy félrevezették Szabó Gábor pártigazgatót a nagykőrösi ügyben. Dokumentumokkal alátámasztva.

"A mai napon az a téves hírt jelent meg különböző sajtómédiumokban, hogy a Jobbik olyan független polgármesterjelöltet támogat Nagykőrösön, akit a helyi MSZP és SZDSZ is segít. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Jobbik sem a fideszes, sem a független polgármesterjelöltet nem támogatja. A Jobbik eleve kizárja az önkormányzati kampányban is annak a lehetőségét, hogy akár hivatalos, akár nem hivatalos formában együttműködjön a Magyarországot tönkretevő két politikai párttal, az MSZP-vel és az SZDSZ-szel - írta tegnapi közleményében Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója.

A Hunhír.info hírportál az alábbi "csomagot" kapta egy olvasótól

A tények és Dénes Dénes nagykőrösi elnök nyilatkozatai egyértelműen bizonyítják: összefogott a Jobbik és az SZDSZ Nagykőrösön, közösen támogatják Dr. Ványi Ambrust polgármesterjelöltnek.

1) Ezt támasztja alá a Jobbikos szórólap, amelynek jobb alján található a Dr. Ványi András támogatásra való felszólítás, és amit 8000 példányban terítettek Nagykőrösön.

Továbbá az Mszp helyi elnökének a honlapja, ahol az SzDSZ helyi elnöke, önkormányzati képviselő szintén a Dr. Ványi Ambrus támogatására hívja fel szavazóit. (Kék Nefelejcs NAGYKŐRÖS újság: Kovács István arra kéri az SZDSZ egykori támogatóit, hogy szavazzanak dr. Ványi Ambrusra 2010-08-07 - 15:39:13)

2) A tárgyi bizonyítékot megerősítik a nagykőrösi elnök nyilatkozatai:

- "Olyan ez, mint Esztergom, ahol mindenki – az MSZP, a Jobbik és az LMP – felsorakozott a fideszes polgármester, Meggyes Tamással szemben – magyarázta az Indexnek a Jobbik nagykőrösi elnöke." (Az index cikke.)

- "Dénes Dénes szerint Nagykőrösön sem történt más, szükség van a közös fellépésre a változás érdekében, és helyi mezőnyben Ványi Ambrus volt az a pártsemleges jelölt, akit „egyáltalán támogatni érdemes”. A Jobbik mérlegelte, hogy nem elég erős önálló jelölt indításához, úgy döntött, mögé áll. A jobbikos vezető szerint a civilszervezetek és más pártok által támogatott Ványival lehet esély a jelenlegi városvezető leváltására. Dénes szerint Ványi egyébként inkább az ő jelöltjük, mint az SZDSZ-é, hiszen eddig is több vallási szervezet támogatta."

- "Ványi támogatását az SZDSZ helyi elnöke Kovács István már augusztus elején bejelentette a városi újságnak adott interjújában. Kovács jelezte, hogy szabaddemokrata jelöltek nem lesznek ugyan, de arra kérte az SZDSZ eddigi támogatóit, hogy "liberális értékrendjükből adódóan" szavazzanak "a civil életből érkező valóban független jelöltre"."

Mindenesetre megdöbbentő az a konstrukció, miszerint a nagykőrösi Jobbik jelölteket állít polgármestert nem, a nagykőrösi SZDSZ pedig polgármestert állít jelölteket nem és együttműködnek az önkormányzati választáson - írja olvasónk.

254. Hazugság válasz 2010.08.18. 12:37:37

Nagykőrösön több mint 24000-en élnek...

253. Jobbik - Szdsz összeborulás válasz 2010.08.18. 12:35:37

A Jobbik és az SZDSZ közös polgármesterjelöltet támogat
spirk
2010. augusztus 17., kedd 17:02
A Jobbik nagykőrösi elnöke és az SZDSZ helyi vezetője is arra kéri támogatóit, a polgármester-választáson szavazzanak Ványi Ambrusra. A nagykőrösi ügyvéd civil szerezetek támogatásával nevezett be a választásra, amelyen az egykori kisgazdával, a Fidesz 2002 óta regnáló polgármesterével, Czira Szabolccsal kell majd megmérkőznie.

Olyan ez, mint Esztergom, ahol mindenki – az MSZP, a Jobbik és az LMP – felsorakozott a fideszes polgármester, Meggyes Tamással szemben – magyarázta az Indexnek a Jobbik nagykőrösi elnöke.

Dénes Dénes szerint Nagykőrösön sem történt más, szükség van a közös fellépésre a változás érdekében, és helyi mezőnyben Ványi Ambrus volt az a pártsemleges jelölt, akit „egyáltalán támogatni érdemes”. A Jobbik mérlegelte, hogy nem elég erős önálló jelölt indításához, úgy döntött, mögé áll. A jobbikos vezető szerint a civilszervezetek és más pártok által támogatott Ványival lehet esély a jelenlegi városvezető leváltására. Dénes szerint Ványi egyébként inkább az ő jelöltjük, mint az SZDSZ-é, hiszen eddig is több vallási szervezet támogatta.

A párt az elmúlt napokban szórólapjain azt állította: a városban mindent átszőtt a korrupció, az önkormányzat csatározások színtere lett, és számos önös érdeket tükröző beruházás került előtérbe a lakosok érdekeivel szemben, ezért szükség van a változásra. A Jobbik saját jelölteket állít a város mind a nyolc választókerületében.

hirdetés

Ványi támogatását az SZDSZ helyi elnöke Kovács István már augusztus elején bejelentette a városi újságnak adott interjújában. Kovács jelezte, hogy szabaddemokrata jelöltek nem lesznek ugyan, de arra kérte az SZDSZ eddigi támogatóit, hogy "liberális értékrendjükből adódóan" szavazzanak "a civil életből érkező valóban független jelöltre".

Czira az országgyűlési képviselői választáson áprilisban 58 százalékos támogatással szerezte meg a nagykőrösi mandátrumot.

A Jobbik-központ szerint nincs támogatás

A Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor cikkünk megjelenése után közleményben cáfolta a nagykőrösi elnök állítását.

Szabó szerint téves hír, hogy a Jobbik olyan független polgármesterjelöltet támogat Nagykőrösön, akit a helyi MSZP és SZDSZ is segít. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Jobbik sem a fideszes, sem a független polgármesterjelöltet nem támogatja. A Jobbik eleve kizárja az önkormányzati kampányban is annak a lehetőségét, hogy akár hivatalos, akár nem hivatalos formában együttműködjön a Magyarországot tönkretevő két politikai párttal, az MSZP-vel és az SZDSZ-szel.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Jelöltállítási Szabályzata szerint a 10 ezer lakos feletti települések esetén – mint amilyen Nagykőrös is – a párt Országos Jelöltállítási Bizottságának meghallgatása és jóváhagyása szükséges minden jobbikos és Jobbik által támogatott független polgármesterjelölt indulásához. Nagykőrösről azonban egyetlen polgármesterjelöltet sem hallgatott meg ez a testület.

Az Indexnek nyilatkozó Dénes Dénes a beszélgetés során azt hangsúlyozta, hogy a város lélekszáma „sajnos” nem éri el a 10 ezret.

252. anonim válasz 2010.08.17. 10:19:09

Hálózati figurák az előző kormányok leggyanúsabb bizniszeiben:

Belső elhárító, ÁVH-s vallatótiszt, MSZMP-elnöki irodavezető és moszkvai káderképzőn szocializálódott külügyes.

E személyes "hozzávalók" mellett néhány offshore cég is kellett a 2002-2010-es időszak ama bizniszeihez, amelyeket különös odafigyeléssel vizsgál a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal.

http://hetivalasz.hu/reflektor/halozati-figurak-az-elozo-kormanyok-leggyanusabb-bizniszeiben-ii-31263

BÖRTÖNBE VELÜK!!!!

251. anoním válasz 2010.08.13. 15:44:55

Ennek mi köze van a Jobbikba beépült karrieristákhoz?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon 04_furedi adrenalin dunaaszfalt frittmann liberte_etterem malom malom_mozi royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2010 Hírös.Index