- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
A jobbik lapátra kényszerítette saját politikusát, mert azt a nemzeti elkötelezettség vezérelte!
Témaindító:
„A rendszerváltozás óta egyértelművé vált, hogy azok a pártok, amelyek volt MSZMP tagokat engedtek soraik közé, rövid időn belül nemzetellenes politikai tömörüléssé váltak. Pártokon átívelő hálózatot hoztak létre, melynek célja a közösség rovására történő haszonszerzés és nem hazánk boldogulása. Ezért a Jobbiknak, mint nemzeti radikális pártnak, határozottan fel kell lépnie a volt MSZMP tagokkal kapcsolatban, mielőtt komoly károkat okoznának a szervezeten belül.
Anne
2010.03.19. 21:53:10
Attól hiteles, hogy miután komcsi volt, utána Fideszes lett, és csak utána lett Jobbikos. De többnyire az MSZP szimpatizánsból lett Jobbikossá. Talán nem kellett volna hazudni reggel, éjjel, meg este az öszödi böszmének.
anoním
2010.03.18. 13:53:35
Divat lett jobbikosnak lenni.Mitől hiteles egy 60-70 év közötti komcsi,aki 2 évvel ezelőtt messze elkerült egy jobbikos rendezvényt? Attól hiteles, hogy miután komcsi volt, utána Fideszes lett, és csak utána lett Jobbikos.
HÁZASSÁG travival???http://kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos
2010.03.18. 19:56:07
Házasságra és szakdolgozatra készülök, rengeteg energiával és tenni akarással, vidám, tettre kész, szorgalmas fiatalemberként, istenfélő és hazaszerető gyermekek leendő édesapjaként. http://picasaweb.google.ca/101660385914854645674/Melegedo#
154.
HÁZASSÁG travival???http://kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos
válasz
2010.03.18. 19:56:07
volt Jobbikos szóvivő
2010.03.18. 19:53:47
Második gyermekként születtem nyolcgyermekes családunkba. A hit kisgyermekkorunk óta jelen van a mindennapjainkban. Az esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ébresztettek rá: életem legmeghatározóbb dolga a családom. Nem csak a boldogság, hanem egy-egy súlyos betegség, egy meg nem született kistestvér elvesztése, egy rokon halála, egy baleset az, ami még inkább összeköt bennünket. Az életemben mindenért – amit kaptam és elértem – a szüleimnek vagyok hálás. A tőlük kapott tartás, értékrend, életszemlélet egész életemen végigkísért. Házasságra és szakdolgozatra készülök, rengeteg energiával és tenni akarással, vidám, tettre kész, szorgalmas fiatalemberként, istenfélő és hazaszerető gyermekek leendő édesapjaként.
anoním
Divat lett jobbikosnak lenni.Mitől hiteles egy 60-70 év közötti komcsi,aki 2 évvel ezelőtt messze elkerült egy jobbikos rendezvényt? Második gyermekként születtem nyolcgyermekes családunkba. A hit kisgyermekkorunk óta jelen van a mindennapjainkban. Az esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ébresztettek rá: életem legmeghatározóbb dolga a családom. Nem csak a boldogság, hanem egy-egy súlyos betegség, egy meg nem született kistestvér elvesztése, egy rokon halála, egy baleset az, ami még inkább összeköt bennünket. Az életemben mindenért – amit kaptam és elértem – a szüleimnek vagyok hálás. A tőlük kapott tartás, értékrend, életszemlélet egész életemen végigkísért.
anoním
Divat lett jobbikosnak lenni.Mitől hiteles egy 60-70 év közötti komcsi,aki 2 évvel ezelőtt messze elkerült egy jobbikos rendezvényt? Mert lehet ordítozni,cigányozni,zsidózni,zsideszezni.És ez most olyan jól esik:))) Divat lett jobbikosnak lenni.Mitől hiteles egy 60-70 év közötti komcsi,aki 2 évvel ezelőtt messze elkerült egy jobbikos rendezvényt?
Varga Zsolt
2010.03.14. 19:18:22
Tóthnak vége. Nemsokára mehet a .....! Én veszem át a helyét és kész! vona helyét is át lehet venni:hányinger a pali:http://jobbik.eu5.org/
jobbikos
2010.03.14. 13:24:40
Varga persze, hogy él. Itt aktív a fórumon. Különböző neveken mocskolja a jobbikot. Fáj neki nagyon, hogy Tóth Sándor kivágta mint egy darab kakit. Amúgy most a fideszt környékezi, hogy hátha beveszik oda, amúgy meg baráti összejöveteleken, névnapokon, halotti megemlékezéseken úgy mutatkozik be még mindig, hogy ő az itteni jobbik elnöke, aztán jó szokásához híven vedel mint a gödény, baromságokat beszél, majd a társaság kitessékeli, és az aki meghívta nem győz elnézést kérni a többiektől a szégyentelen miatt. Senki ne lepődjön meg, ha még mindig úgy mutatkozik be mit jobbik helyi elnöke. Az aktatáska még mindig nála van, de ez ne tévesszen meg senkit. Tóthnak vége. Nemsokára mehet a .....! Én veszem át a helyét és kész! |

http://picasaweb.google.ca/101660385914854645674/Melegedo#
rn
rnSzerintem ez még a jobbikos keresztény értékrendbe belefér
még a jobbikosok utálják a buzikat,és az odajárókat!állhaverotok melegséget érzett a saját maga neme után!ilyen embereket felvett a jobbik?undorító!kik is fognak ülni a parlamentbe a jobbikosoktól?párat már ismerek!én Vona-kódok a sátánszeműtől,a nagyképű áruló Pörzsétől,a volt liberális Krisztától,aki annó még a melegeket védte...szerintem a többi zsobbikos akik bennt lesznek a parlamentben,volt mszmp-s tagok fiai,börtöntöltelékek,ezek fognak minket kioktatni!Ez kell nektek,ez kell a magyar népnek!1-2 év,és itt fogtok sírni,hogy szavaztatok a zsobbikra!