- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
Mi a \\\"holokauszt-tagadás\\\" avagy le kellene-e csukni a zsidó holotörténészek nagy részét?
Témaindító:
Még mielőtt megköveznétek, kitagadnátok, felnégyelnétek közlöm, hogy megvetem azokat az embereket, akik zsidókat mészároltak le ártatlanul bármilyen formában, illetve a kommunisták gyilkosságait is ugyanerre a embertelen tett szintjére emelem. Egyazon cég ugyanis a népirtás terén. De a következő írással egyetértek:
anonim
2010.02.02. 14:25:04
Utána néztem. Az AVH.1945 első napjaiban alakult meg hívatalosan. A tisztogatásokat Szálasi SS legényei segíteték a németekne.Fekete ruhások voltak. Érdemes elolvasni. Utánanéztem. A fekete ruhások in-calosok és ninják voltak. Szálasinak nem voltak SS-legényei. Nem te perelted be véletlenül a MÁV-ot?
anonim
2010.02.02. 14:25:04
Utána néztem. Az AVH.1945 első napjaiban alakult meg hívatalosan. A tisztogatásokat Szálasi SS legényei segíteték a németekne.Fekete ruhások voltak. Érdemes elolvasni. Legyünk pontosak. 1945-ben a PRO (politikai rendészeti osztály) alakult meg. 1946 októberében alakult ki a Belügyminisztáriumban az önálló Államvédelmi Osztály (ÁVO). Az 1948-as választások után 09.10-től lett önálló hatóság - ÁVH. edwHcI puxxidqhskpc, [url=http://jdrowwscejbg.com/]jdrowwscejbg[/url], [link=http://xpfwjzofwxlg.com/]xpfwjzofwxlg[/link], http://ctvgrtvfsvlp.com/
kápó
2010.02.01. 19:04:47
Nem az az igaz, amit én vagy bárki más elképzel, hanem ami valóban megtörtént. De ha olyan műmájer vagy, hogy szerinted 1944-ben ávósok SS katonákkal karöltve \"tizedeltek\", csak sajnálni tudlak. Utána néztem. Az AVH.1945 első napjaiban alakult meg hívatalosan. A tisztogatásokat Szálasi SS legényei segíteték a németekne.Fekete ruhások voltak. Érdemes elolvasni.
kápó
2010.02.01. 19:04:47
Nem az az igaz, amit én vagy bárki más elképzel, hanem ami valóban megtörtént. De ha olyan műmájer vagy, hogy szerinted 1944-ben ávósok SS katonákkal karöltve \"tizedeltek\", csak sajnálni tudlak. Még egyszer utoljára. Én nem írtam le ekkora baromságot, hogy egyszerre volt SS és ÁVH. Amúgy bárki felmenőit elvihette a két társaság, de nem egyszerre, mintegy 10 év eltéréssel megtörténhetett! Gondolom anonim nagy felháborodásában nem figyelt fel erre a sületlenségre. Mellesleg amíg az SS valóban tizedelt, nyíltan, az ÁVH nem! Ők este jöttek és elvitték a delikvenseket, titokban! A tizedelés nem elhurcolást jelentett hanem a sorban minden tizedik kapott egy golyót!
plc
2010.02.01. 10:05:12
Te beszélsz történelem hamisításról, aki a saját hangján kívül nem hall meg mást? Csak az az igaz, amit elképzelsz? Egyszer azt írtam, hogy többet nem reagálok az ostoba baromságaidra, már sajnálom, hogy megtettem. Gondolom jobbikosként szeretnél hasonló helyzetet teremteni, mint a 45 előtti időszakban volt. Nem az az igaz, amit én vagy bárki más elképzel, hanem ami valóban megtörtént. De ha olyan műmájer vagy, hogy szerinted 1944-ben ávósok SS katonákkal karöltve \"tizedeltek\", csak sajnálni tudlak.
kápó
2010.01.31. 23:40:54
Igen, a butaság szörnyű veszélyes tud lenni. De, mint az Ön esetében, akár szórakoztató is. Úgy vélem, csiszolni kell még a családi histórián. Vagy az időpontokkal vagy a szereplőkkel kezdeni kellene valamit. SS és ávós katonák aligha vitték el felmenőit, szülei ezzel a sztorival inkább csak meg akarták viccelni. Ez a tizedelés sem stimmel valahogy. Az ugyanis mást jelent. De kétlem, hogy ha munkáskézre lett volna szükségük, akkor kilépték volna mindig a 10. házat és onnan vitték volna el az embereket. Mi van, ha csak 80 évesek laknak minden 10. házban? Ha a \"minden fajtavallási\" kifejezéssel zsidó bányászokra céloz, úgy ismételten kétségeimnek kell hangot adjak. Egyébként hogyan akarták kiírtani őket? Tud erről valamit konkrétan? Ha jól értem, nagyapja halálát az állítólagos amerikai felszabadítás eredményezte: \"a visszaúton halt meg\". Amúgy vagy tudatosan hazudik vagy maga is az az Isaura felszabadítására gyűjtő tipikus MSZP-s szavazóbázis. Te beszélsz történelem hamisításról, aki a saját hangján kívül nem hall meg mást? Csak az az igaz, amit elképzelsz? Egyszer azt írtam, hogy többet nem reagálok az ostoba baromságaidra, már sajnálom, hogy megtettem. Gondolom jobbikosként szeretnél hasonló helyzetet teremteni, mint a 45 előtti időszakban volt.
kápó
2010.01.31. 23:40:54
Igen, a butaság szörnyű veszélyes tud lenni. De, mint az Ön esetében, akár szórakoztató is. Úgy vélem, csiszolni kell még a családi histórián. Vagy az időpontokkal vagy a szereplőkkel kezdeni kellene valamit. SS és ávós katonák aligha vitték el felmenőit, szülei ezzel a sztorival inkább csak meg akarták viccelni. Ez a tizedelés sem stimmel valahogy. Az ugyanis mást jelent. De kétlem, hogy ha munkáskézre lett volna szükségük, akkor kilépték volna mindig a 10. házat és onnan vitték volna el az embereket. Mi van, ha csak 80 évesek laknak minden 10. házban? Ha a \"minden fajtavallási\" kifejezéssel zsidó bányászokra céloz, úgy ismételten kétségeimnek kell hangot adjak. Egyébként hogyan akarták kiírtani őket? Tud erről valamit konkrétan? Ha jól értem, nagyapja halálát az állítólagos amerikai felszabadítás eredményezte: \"a visszaúton halt meg\". Amúgy vagy tudatosan hazudik vagy maga is az az Isaura felszabadítására gyűjtő tipikus MSZP-s szavazóbázis. Sértőnek és modortalanak találom azt, amit írt. Ha valamit nem hisz el az ön dolga. Családom történetét ne hazudtolja meg! Nézzen utána dolgoknak. Ha nem tudná munkatáborba deportáltak több ezer családot! Ha valamit nem hiszünk, el az még nem jelenti azt, hogy nem történt meg. Számolhat, szorozhat. 1936 ban született édesanyám. Számoljon! Hülye ember az, aki ilyet kitalál a családjáról! Mi nem stimmel az ön számára. A tizedelést pedig az jelenti, minden tízedik ajtó! Ez egy fekete nap volt a szülő városomban. Az, hogy ön nem hallót róla még nem teszi meg nem történté a dolgokat. Higgye el sokat, szinte naponta hallottam a történetet. Miért, hogy ne feledjük el mi is a háború. Ha ö fiatal nem is csodálom, hogy mindent kétkedve fogad. Sajnos, hogy a magyar történelmet mostanság a mindenkori politikai helyzet irányítja. Mit és hogyan kell, az ifjúságot félrevezetni Mit kell megtagadni, kitörölni a múltból! Azt, hisz amit akar. Szíve joga. Én meg tudom és benne éltem szüleim, rokonaim emlékezéseiben. Számomra ez számit.
anonim
2010.01.31. 17:31:53
Véletlenül találtam rá erre az oldalra. Borzalom, amit itt egyesek művelnek. A tudatlan ember veszélyesebb, mint a veszet kutya. Nincs ellen oltóanyag! Egy bányász városban születtem. 1944 ben az SS és az ávós katonák tizedelést hajtottak végre. Vajon tudják e mi az? Minden tízedik családot az utcában gépkocsira raktak, és ahogy voltak gyerekestől, egy ruhában Németországba deportáltak. Bányász családok voltak minden fajtavallási felekezetből. Szüleim megjárták gyerek fejjel azt a poklot. SENKINEK NINCS JOGA EZT MEGMÁSÍTANI!! A mai huszonévesek az első kilométernél bele döglenének abba a pokolba, amiket ők ott átéltek. Egy napon múlott csak az, hogy az amerikai katonák meg mentették őket a ki irtástól! Nagyapám a visszaúton halt meg 45 évesen. Mit képzelnek azok az emberek, aki meg engedi maguknak azt, hogy meg kérdőjelezik azt, ami megtörtént? Örüljenek neki, hogy több generáción át nem volt háború és nem kerültek ők is a halál közelébe, csak azért mert a sorszám a családjukra eset. Most már ott tartanak ezek a tudatlan barmok, hogy mindent és mindenkit hazugnak néznek? Nem olyan régen volt a szomszédban a Szerb háború. Az ottani borzalmak talán nem történtek meg? Muzulmán emberek, gyerek, asszonyokat lőttek bel az árokba ezrével, mert nem katolikus volt vagy más vallású! Kinek van joga ahhoz, hogy bárkit maga fölé tegyen, mert az más színű, másképpen él, más nézetett vall. Szégyelljék magukat azok, akik mindent tagadna a múltból. Gyáva emberek. Félnek ezért tagadnak. Felháborító! Igen, a butaság szörnyű veszélyes tud lenni. De, mint az Ön esetében, akár szórakoztató is. Úgy vélem, csiszolni kell még a családi histórián. Vagy az időpontokkal vagy a szereplőkkel kezdeni kellene valamit. SS és ávós katonák aligha vitték el felmenőit, szülei ezzel a sztorival inkább csak meg akarták viccelni. Ez a tizedelés sem stimmel valahogy. Az ugyanis mást jelent. De kétlem, hogy ha munkáskézre lett volna szükségük, akkor kilépték volna mindig a 10. házat és onnan vitték volna el az embereket. Mi van, ha csak 80 évesek laknak minden 10. házban? Ha a \"minden fajtavallási\" kifejezéssel zsidó bányászokra céloz, úgy ismételten kétségeimnek kell hangot adjak. Egyébként hogyan akarták kiírtani őket? Tud erről valamit konkrétan? Ha jól értem, nagyapja halálát az állítólagos amerikai felszabadítás eredményezte: \"a visszaúton halt meg\". Amúgy vagy tudatosan hazudik vagy maga is az az Isaura felszabadítására gyűjtő tipikus MSZP-s szavazóbázis. |

Holokauszt számháború
Ha alábecsülöd a hivatalos álláspont által elfogadott áldozatok számát, akkor az kimeríti a holokauszt tagadását. De mi van ha fölé becsülöd? Az már filoszemitizmus ?
Azt nem akarják büntetni ?