Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:
Hetényegyháza Fóruma
Témaindító:

Kezdjünk egy új lapot!Akit érdekel hozzá szól,akinek tenni kell a köz ügyében,biztosan mond véleményt,tegyük széppé élhetővé,Hetényegyházát! - hetenyegyhaza.blogspot.com

db/lap 
1084. balogárpi válasz 2010.09.03. 12:10:34
kuvasz 2010.09.03. 09:01:03

Ilyen jelölt a Lossó Aida. LOSSÓ Fiatal, tanult és hetényben lakik. Nincs megfertőzve a politikával.
rnSzavazz rá!

Nem tanult, hanem tanul.
rnNyeretlen kétévesre nem szavazok. Nulla élettapasztalat kizáró ok.

1083. kuvasz válasz 2010.09.03. 09:01:03
balogárpi 2010.09.02. 09:51:56

Emberek!
Tud valaki Hetényben olyan képviselőjelöltet, aki tényleg a hetényieket akarja képviselni és ehhez kellő tudással, energiával rendelkezik mindamellett, hogy erkölcsileg tiszta?
Mert, ha ilyen nem indul, én el sem megyek szavazni.

Ilyen jelölt a Lossó Aida. LOSSÓ Fiatal, tanult és hetényben lakik. Nincs megfertőzve a politikával.
rnSzavazz rá!

1082. balogárpi válasz 2010.09.02. 09:51:56

Emberek!
Tud valaki Hetényben olyan képviselőjelöltet, aki tényleg a hetényieket akarja képviselni és ehhez kellő tudással, energiával rendelkezik mindamellett, hogy erkölcsileg tiszta?
Mert, ha ilyen nem indul, én el sem megyek szavazni.

1081. anonim válasz 2010.09.01. 20:26:42
hallottam nyilatkozni 2010.08.31. 15:35:07

A hetényi képviselőt,nem lopják el az eszéért az biztos.
Gondolom jól tud nyalizni,helyezkedni,mert értelmesen beszélni azt nem tud.

Ha narancs színekben indul nem számít, mert az emberek egy kaktuszt is megválasztanak.

1080. anonim válasz 2010.09.01. 20:14:02

T.Nádasdy!
"A magyar lobbizás sajátos mert a befolyással való űzérkedést lobbizásnak minősiti. (Lobbizni pl_ az USÁban képviselőknek szigorúan Tilos, mert bűncslekmeénynek minősül.) A szó maga előcsarnokot jelent. Ez a hely ahol a képviselőket különböző érdekcsoportok megbizott emberei megkörnyékezni próbálnak annak érdekében, hogy a törvényhozásban számukra kedvező álláspontot képviseljenek. Ezért pénzt, anyagi előnyt nem fogadhatnak el." Idézet az egyik fóromozótól, de akár én is megirhattam volna ugyanezt!Tökéletesen tudom mi a lobbizás és mutyizás közötti különbség.-1073 ban irottakat most is tartom: először listán került be a képviselőtestűletbe,(nem választották be!).hanem odaadták a képviselőséget .Innentől már szabad a pálya.1078-ban a kérdőjeleket sziveskedjen figyelembe venni!Azért arra kiváncsi lennék, mitől fajsúlyos Lévainé az önkormányzatban,csak a jólértesűltség miatt kérdezem Öntől_amennyiben nem fogadja el a megirt körűlmények súlyozó voltát?!

1079. nádasdi válasz 2010.09.01. 11:36:34
anonim 2010.08.31. 16:11:50

Ahogyan hozzáértő ember megirta , a lobbierő:kéz-kezet mos mutyi alapon.Ettől lesz valaki fajsúlyos?-szerintem ez elég súlyos,ami azt jelenti,hogy a z emlitett személy sok mutyiban lenne benne?Akkor minek a szavazás?Mutyizni kell tudni és megy a szekér?Talán igy is van mert aki a multban is mindig jó helyen lobbizott , a jelenben is, az csak tudja mi a lobbi lényege.

Sajnos tévedésbe estél. A mutyi és a lobbizás normális helyeken két különböző dolog. Egy döntés előtt mindig kell lennie egy olyan szakasznak amikor a lehetőségeket számba veszik. Egy-kettő-három vagy több. Egyik mellett is szólnak érvek, másik mellett is. ezeket kell súlyozni, és dönteni. A lobbi erő, ha vlaaki érvekkel befolyásolni tudja a döntést. De a befolyásolás egy közösség érdekében történik, lakóhely, szakma, más azonos érdekű közösség érdekében.
rnA mutyinál egyiknek adnak valamit a döntés befolyásolásáért, a másik pedig szintén jól jár valami módon.
rn
rnPersze nincs súlyom a fidesz frakcióban, mivel nem vagyok tagja.

1078. megfigyelő válasz 2010.09.01. 10:34:21
anonim 2010.08.31. 16:11:50

Ahogyan hozzáértő ember megirta , a lobbierő:kéz-kezet mos mutyi alapon.Ettől lesz valaki fajsúlyos?-szerintem ez elég súlyos,ami azt jelenti,hogy a z emlitett személy sok mutyiban lenne benne?Akkor minek a szavazás?Mutyizni kell tudni és megy a szekér?Talán igy is van mert aki a multban is mindig jó helyen lobbizott , a jelenben is, az csak tudja mi a lobbi lényege.

Nádasdinak nincs súlya a fidesz frakcióban.

1077. anonim válasz 2010.08.31. 16:11:50
nádasdi 2010.08.31. 12:38:18

Itt nem a Lévainé személye a lényeg, hanem a lobbierő. Persze sok minden belejátszik a dolgokba, kinek miért akkora a tekintélye mint amekkora. Sajnos T.I-nek nincs súlya fidesz frakcióban és attól, hogy kevesebb lesz a képviselő nem is fog nőni neki.

1076. hallottam nyilatkozni válasz 2010.08.31. 15:35:07

A hetényi képviselőt,nem lopják el az eszéért az biztos.
Gondolom jól tud nyalizni,helyezkedni,mert értelmesen beszélni azt nem tud.

1075. pont válasz 2010.08.31. 14:23:56
nádasdi 2010.08.31. 12:38:18

Itt nem a Lévainé személye a lényeg, hanem a lobbierő. Persze sok minden belejátszik a dolgokba, kinek miért akkora a tekintélye mint amekkora. Sajnos T.I-nek nincs súlya fidesz frakcióban és attól, hogy kevesebb lesz a képviselő nem is fog nőni neki.

Van-e egyáltalán olyan képviselőjelölt Hetényben, amelyik számottevő lobbierővel rendelkezik?
rn\"Csak\" kérdezem. :)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon 04_furedi adrenalin dunaaszfalt frittmann liberte_etterem malom malom_mozi royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2010 Hírös.Index