- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
A Jobbik a harmadik erő
Témaindító:
A Sonda Ipsos lehozta hogy a Jobbik lett a harmadik erő. 18 év elárult rendszerváltása után megjelent az új erő. Kell valaki aki a parlamenti padsorokba belehízott mindenféle színű nemzetárulókat kizavarja a Parlamentből! Nem szokásom túlzásokba esni, de amit az imént láttam az M50 főúton közlekedve az a rémálom kategóriájába tartozik. Egy kb. 25 millás ezüst metál színű merciben 4 kigyúrt agyú, golyófejű ült egyenként életfogytiglannal. A merci elején nemzeti szín szalag, az antennán Árpád sávos zászlócskát lengetett a sebesség. Becsület szavamra félelem futott végig rajtam, pedig nem vagyok egy beszari alak. Ezek jól érzékelhetően nem csak küllemükben bűnözők.
mandarin
2010.03.17. 11:03:53
Nem tanultad meg, hogy nem szabad hazudni? MSZP-s honlap egyoldalú írása.
Anoním
2010.03.11. 15:04:22
Nézd. Ez realitás. Amennyiben bölcs népünk úgy dönt hogy a Fidesz ne érje el az 50%-ot így ne tudjon kormányozni,akkor nincs más hátra,a Köztárssági Elnök felkéri Vonát alakítson kormányt.Ez a törvény. Ekkor összeáll az 51%-os Jobbik-Mszp kormány. Oszt majd szívunk. Nem tanultad meg, hogy nem szabad hazudni? NAaXxn mwndvvrqpvhr, [url=http://yyobpnzudgxo.com/]yyobpnzudgxo[/url], [link=http://stfbkrvdcvwq.com/]stfbkrvdcvwq[/link], http://bikpinxcbdsj.com/
Anoním
Nézd. Ez realitás. Amennyiben bölcs népünk úgy dönt hogy a Fidesz ne érje el az 50%-ot így ne tudjon kormányozni,akkor nincs más hátra,a Köztárssági Elnök felkéri Vonát alakítson kormányt.Ez a törvény. Ekkor összeáll az 51%-os Jobbik-Mszp kormány. Oszt majd szívunk. most megy el a kedvetek a jobbik igazság pártjától:http://jobbik.eu5.org/
Anoním
Nézd. Ez realitás. Amennyiben bölcs népünk úgy dönt hogy a Fidesz ne érje el az 50%-ot így ne tudjon kormányozni,akkor nincs más hátra,a Köztárssági Elnök felkéri Vonát alakítson kormányt.Ez a törvény. Ekkor összeáll az 51%-os Jobbik-Mszp kormány. Oszt majd szívunk. Félegyháziak!!! Nézd. Ez realitás. Amennyiben bölcs népünk úgy dönt hogy a Fidesz ne érje el az 50%-ot így ne tudjon kormányozni,akkor nincs más hátra,a Köztárssági Elnök felkéri Vonát alakítson kormányt.Ez a törvény. Ekkor összeáll az 51%-os Jobbik-Mszp kormány. Oszt majd szívunk.
anonim
2010.03.11. 08:31:08
Ez JÓÓÓÓ! kiszivárgott:D ez vicces:)te még hiszel a kurucnak?minden szavuk szart sem ér!és vonáról még mi fog kiszivárogni?azt tudjuk hogy ő is zsidó,de még nyaljátok a seggét!undorító zsobbik:D látszik hogy alakulóban van az új koalíció:mszp zsobbik
sámán
2010.03.08. 10:41:16
Látom beindult a szájkarate. Nem vagyok diplomás, se bűnöző. Még nem dolgoztam az államnak és nem kaptam egy fillér támogatást sem. Egyszerűen szeretem a történelmet. 1: nincs olyan, hogy árpád sávos zászló. A helyes kifejezés: Árpád házi királyi zászló. 2: ami mögé szálasi és a jobbikos csürhe bújt az nem ez a zászló! Az Árpád házi királyi zászló alul nem nyitott hanem piros, vörös sáv zárja le. Amit nagy bőszen lengettek alul nyitott, és a nyilasok jelképe. ezért furcsálom, hogy egy történész mint vona, ezt nem tudja. Ha nem hiszitek nézetek utána. Nem a bankok és a multik hibája, hogy eladósodtál, hanem a tied. Sokkal könnyebb mutogatni, mint elismerni a saját hibád. Senki se kényszerített, hogy vegyél fel hitelt a nagyobb autóra, csak a saját egód, hogy mutogasd. Kíváncsi lennék, hogyan akarjátok elküldeni őket? Na igen! |

He-he. Ez lesz a szebb jövő!
Egy elemző szerint a következő 8 év a Fidesz és a Jobbik harcáról fog szólni.
Így alakult az Mszp és az Szdsz tevékenysége miatt.
Ezt köszönjék Gyurcsánynak.
Medgyessy Péter volt miniszterelnök hosszú hallgatás után elmondta hogy nem tudott kormányozni,attól kezdve hogy Gyurcsányt bevette a kormányába,az ellene irányuló állandó támadások miatt,amit Gyurcsány szervezett.
Utána következett a "nem csináltunk semmit" időszak.
Mire lenne képes ez a nép ilyen vezetők nélkül?
Most majd jönnek a kopaszok. Ott fognak ülni a Parlamentben. Lesz olyan,hogy ne kérdezz vissza köcsög mert letépem a fejed!
Hát nem lesz könnyű a Fidesznek.