- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
A Jobbik a harmadik erő
Témaindító:
A Sonda Ipsos lehozta hogy a Jobbik lett a harmadik erő. 18 év elárult rendszerváltása után megjelent az új erő. Kell valaki aki a parlamenti padsorokba belehízott mindenféle színű nemzetárulókat kizavarja a Parlamentből! Nézd. Ez realitás. Amennyiben bölcs népünk úgy dönt hogy a Fidesz ne érje el az 50%-ot így ne tudjon kormányozni,akkor nincs más hátra,a Köztárssági Elnök felkéri Vonát alakítson kormányt.Ez a törvény. Ekkor összeáll az 51%-os Jobbik-Mszp kormány. Oszt majd szívunk.
anonim
2010.03.11. 08:31:08
Ez JÓÓÓÓ! kiszivárgott:D ez vicces:)te még hiszel a kurucnak?minden szavuk szart sem ér!és vonáról még mi fog kiszivárogni?azt tudjuk hogy ő is zsidó,de még nyaljátok a seggét!undorító zsobbik:D látszik hogy alakulóban van az új koalíció:mszp zsobbik
sámán
2010.03.08. 10:41:16
Látom beindult a szájkarate. Nem vagyok diplomás, se bűnöző. Még nem dolgoztam az államnak és nem kaptam egy fillér támogatást sem. Egyszerűen szeretem a történelmet. 1: nincs olyan, hogy árpád sávos zászló. A helyes kifejezés: Árpád házi királyi zászló. 2: ami mögé szálasi és a jobbikos csürhe bújt az nem ez a zászló! Az Árpád házi királyi zászló alul nem nyitott hanem piros, vörös sáv zárja le. Amit nagy bőszen lengettek alul nyitott, és a nyilasok jelképe. ezért furcsálom, hogy egy történész mint vona, ezt nem tudja. Ha nem hiszitek nézetek utána. Nem a bankok és a multik hibája, hogy eladósodtál, hanem a tied. Sokkal könnyebb mutogatni, mint elismerni a saját hibád. Senki se kényszerített, hogy vegyél fel hitelt a nagyobb autóra, csak a saját egód, hogy mutogasd. Kíváncsi lennék, hogyan akarjátok elküldeni őket? Na igen! A Demokratához eljuttatott hangfelvétel bizonyítja hogy tudatosan felépített rendszer alapján indult meg a komcsik átmentése a Jobbikba.
anonim
2010.03.10. 15:02:52
Kiszivárgott a Fidesz programja: Ez JÓÓÓÓ!
m(a)sz(o)p(sz)!!!
2010.03.10. 14:09:46
http://amieveink.blog.hu/ Kiszivárgott a Fidesz programja: http://amieveink.blog.hu/
plc
2010.03.10. 08:56:46
ua. mint MDF 1989-ben. MIndegy, hogy bűnöző, csak lépjen be azzal is több a létszám. Mára hol az MDF? A jobbiknak ugyanez lesz a sorha, ha Vona vagy valaki a vezetésben nem kap a fejéhez. Enyyi gyűlölködéssel, ahogy a jobbik vezetése nyilatkozik - élén a nagyasszonnyal - nem lehet a politikában sokáig megélni. ebben 1etértünk!szdsz volt a megváltó párt,erre tessék mi lett belőle!1%
Anoním
2010.03.10. 07:33:37
Igen. Mindegy kicsoda csak nőjön a párt létszáma.Nézd meg a kecskeméti szervezet összetételét.Azt nem tudom mit gondolnak valójában ezek a mindenféle pártot megjárt figurák? ua. mint MDF 1989-ben. MIndegy, hogy bűnöző, csak lépjen be azzal is több a létszám. Mára hol az MDF? A jobbiknak ugyanez lesz a sorha, ha Vona vagy valaki a vezetésben nem kap a fejéhez. Enyyi gyűlölködéssel, ahogy a jobbik vezetése nyilatkozik - élén a nagyasszonnyal - nem lehet a politikában sokáig megélni. |

Nézd. Ez realitás. Amennyiben bölcs népünk úgy dönt hogy a Fidesz ne érje el az 50%-ot így ne tudjon kormányozni,akkor nincs más hátra,a Köztárssági Elnök felkéri Vonát alakítson kormányt.Ez a törvény. Ekkor összeáll az 51%-os Jobbik-Mszp kormány. Oszt majd szívunk.
Nincs más lehetőség. Vagy 50% feletti Fidesz vagy Jobbik-Mszp kormány.Vagy új választás.
Félegyháziak!!!
rnMost ezekben a percekben vége a demokráciának a városba! Kapus és csatlósai ki nyírták a Trió tv-t!!! Nem vették napirendre sem! Kell nektek a Fidesz?? Mert a pokol kapuja nyílt most ki a városban!! Maga Belzebub jött elő!!! Vigyázzatok kire szavaztok!
rn