- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
a Szinhàz uj vezetése
Témaindító:
Miutàn ha valamit is irok a Szinhàz vendégkönyvébe, azt a moderàtor elöbb vagy utobb kitörli ( munkaideje függvényében a titikàrsàgon) szeretnék egy forumot, ahol leirhato az is ami nem tetszik. Hangsulyozom: jobb oldali szavazo vagyok és azok érdekében irok, akik nem merik a szavukat felemelni, mert a csalàdjuk megélhetése függ a Szinhàztol.
új hozzászóló
2010.08.17. 17:40:39
én is féltem nyílván, de én azt írtam hogy ti egymástól féltek, menjetek hozzá együtt. ennek a fröcskölődésnek semmi értelme ami itt megy. én pusztán a véleményemet mondtam el, nem is szólok hozzá többé. Teljesen véletlenül ,pusztán MINDENKI a véleményét mondja el,csak több ember a saját bőrén tapasztalja és az károsabb mint bevágni a durcát és megsértődőst játszani! Életekről ,családokról és az anyagi egzisztenciájukról van -volt- szó.
új hozzászóló
2010.08.17. 17:40:39
én is féltem nyílván, de én azt írtam hogy ti egymástól féltek, menjetek hozzá együtt. ennek a fröcskölődésnek semmi értelme ami itt megy. én pusztán a véleményemet mondtam el, nem is szólok hozzá többé. Nem félünk egymástól csak a megaláztatástól amit jelzett személy mindenkivel szemben érvényesit. Tőle csak Cseke fél.
új hozzászóló
2010.08.14. 09:49:25
az a baj, hogy nem tisztességes kultúrált módon írjátok le pl. ide erre a fórumra a problémáitokat, hanem alpári stílusban, \"csüngő hasú mangalica\" stb . ez gyáva gerinctelen emberek stílusa. miért nem vetitek fel közösen a társulati ülésen a gondotokat? így csak ellenszenvet ébresztetek magatok iránt az olvasókban. még ha igazatok is van. Nem mangalica, hanem Mangal Ica! Így helyes és találó!
Gondolkodtam hová írjam be
2010.08.17. 15:49:30
az alábbi rendezvényt, végül itt kötöttem ki:) Az uszodai témához valahogy nem illik.... Ez a szerencsétlen nő a testvéréből élt él és élni fog élete végéig!??????
pirtó
2010.08.17. 09:15:24
Maga nem fél senkitől ,mert netán .....? én is féltem nyílván, de én azt írtam hogy ti egymástól féltek, menjetek hozzá együtt. ennek a fröcskölődésnek semmi értelme ami itt megy. én pusztán a véleményemet mondtam el, nem is szólok hozzá többé. az alábbi rendezvényt, végül itt kötöttem ki:) Az uszodai témához valahogy nem illik....
új hozzászóló
2010.08.17. 05:27:10
az a baj hogy egymástól féltek legjobban, azért nem mertek nyíltan felszólalni! Maga nem fél senkitől ,mert netán .....?
anonim
2010.08.14. 20:03:51
Igaz ,ez csúnya dolog mert ezzel még a jellemét ki se tudjuk fejezni !!! az a baj hogy egymástól féltek legjobban, azért nem mertek nyíltan felszólalni!
anonim
2010.08.14. 20:10:09
Katoságnál ha sokan utálták a szakszivezetőt ,akkor egy krumpliszsák csodákat tudott művelni ..... Az a gond, hogy nincs is akkora zsák amibe beleférne az asszonyság. |

Reméljük nem!
rnŐk a borsó, meg a héja!
rnMangal icának meg lejár a mandátuma, mert nem szerezte meg a végzettséget dec. 31-ig, hogy maradhasson a tv szerint!
rnBár a város nem a törvényességéről híres!
A madarak azt csiripelik, hogy iskolába jár ez az édes! De sajnos okosabb nem lesz, csak meg lesz a végtettsége, a munkakör betöltéséhez!