- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
V-Ber Travel
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
a Szinhàz uj vezetése
Témaindító:
Miutàn ha valamit is irok a Szinhàz vendégkönyvébe, azt a moderàtor elöbb vagy utobb kitörli ( munkaideje függvényében a titikàrsàgon) szeretnék egy forumot, ahol leirhato az is ami nem tetszik. Hangsulyozom: jobb oldali szavazo vagyok és azok érdekében irok, akik nem merik a szavukat felemelni, mert a csalàdjuk megélhetése függ a Szinhàztol.
Patagona
2010.01.20. 21:24:40
Elhunyt kollégánk, barátunk, Kiss Miklós Nagyon szomorú volt látni, hogy a Kamarában a levetített kisfilm után Cseke csak ült és nézett maga elé a kimerevített kép előtt és azon gondolkodik hogy ki is ez az ember? Sajnos Miklóst nem vette emberszámba. Elnézést kérek, hozzászóltam, aztán jól meghalt ez a fórum. Valamit tudhatok...
xy
2010.01.21. 10:00:09
És miről van véleményed? Nagyon jól ismerem a színház életét kivülről és belülről is tehát nyugodj meg van miről véleményt irnom.
xy
2010.01.21. 09:58:58
Ha nem jársz színházba, mit keresel ezen az oldalon? Attól hogy előadást nem nézek vagy nem mindegyiket azért járok színházba és lehet is véleményem.
anonim
2010.01.16. 10:41:36
Ez a 70-s évek kecskeméti színháza volt. Most 2010-t írunk. A 70-s években szerettem is színházba járni ma már nem járok mert szórakozni nem lehet. És miről van véleményed?
anonim
2010.01.16. 10:41:36
Ez a 70-s évek kecskeméti színháza volt. Most 2010-t írunk. A 70-s években szerettem is színházba járni ma már nem járok mert szórakozni nem lehet. Ha nem jársz színházba, mit keresel ezen az oldalon? Elhunyt kollégánk, barátunk, Kiss Miklós
Patagona
2010.01.20. 15:29:09
Gyászol a Szinház, Elvesztette kíváló dolgozóját, Kiss Miklóst. Sok gyönyörü díszlet megfestőjét, művész volt. Az utolsó munkáját a Kamarában már nem tudta befejezni , pedig a szorgos háttér munkásokrol akart képet alkotni, maradjon így.Talán érezte akik "hátul" dolgoznak, ilyen az életük,pedig jobbat akart festeni. Mikor lesz a temetés?? Gyászol a Szinház, Elvesztette kíváló dolgozóját, Kiss Miklóst. Sok gyönyörü díszlet megfestőjét, művész volt. Az utolsó munkáját a Kamarában már nem tudta befejezni , pedig a szorgos háttér munkásokrol akart képet alkotni, maradjon így.Talán érezte akik "hátul" dolgoznak, ilyen az életük,pedig jobbat akart festeni. |

Nagyon szomorú volt látni, hogy a Kamarában a levetített kisfilm után Cseke csak ült és nézett maga elé a kimerevített kép előtt és azon gondolkodik hogy ki is ez az ember? Sajnos Miklóst nem vette emberszámba.
Miért a halála előtt, avagy a \"korábbi\" vezetőségből olyan sokan?
rnVagy a volt munkatársait talán emberszámba veszik?
rn(Ebben a témában kicsit visszább...)
rn
rnÉs miért a halála után kell egy emberről/munkájáról \"tudomást szerezni\"?