- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
a Szinhàz uj vezetése
Témaindító:
Miutàn ha valamit is irok a Szinhàz vendégkönyvébe, azt a moderàtor elöbb vagy utobb kitörli ( munkaideje függvényében a titikàrsàgon) szeretnék egy forumot, ahol leirhato az is ami nem tetszik. Hangsulyozom: jobb oldali szavazo vagyok és azok érdekében irok, akik nem merik a szavukat felemelni, mert a csalàdjuk megélhetése függ a Szinhàztol.
nem barátod
2010.03.13. 09:19:28
Istenem... de buta vagy!!! (nincs elég felkiáltójel hozzá) Azt hiszem túl okos!Mert, amit leírt mind igaz! De nem baj hidd azt, hogy igazad van! Majd el jön a mi időnk is!
anonim
2010.03.07. 16:32:51
Cseke barátainak kell a hely, különben hogy tudnának itt játszani. Istenem... de buta vagy!!! (nincs elég felkiáltójel hozzá) Google google
anonim
2010.03.07. 14:42:59
Most hallottam, hogy Széplaky Gézát is kirúgták. Akkor már majdnem mindenki elment, vagy kirúgták, aki a Bodolay tíz éve alatt itt játszott. Néhány idős bútordarabot leszámítva persze. Vagy kinek kell még félnie? Cseke barátainak kell a hely, különben hogy tudnának itt játszani. Most hallottam, hogy Széplaky Gézát is kirúgták. Akkor már majdnem mindenki elment, vagy kirúgták, aki a Bodolay tíz éve alatt itt játszott. Néhány idős bútordarabot leszámítva persze. Vagy kinek kell még félnie?
anonim
2010.02.06. 18:42:37
Nagyon szomorú volt látni, hogy a Kamarában a levetített kisfilm után Cseke csak ült és nézett maga elé a kimerevített kép előtt és azon gondolkodik hogy ki is ez az ember? Sajnos Miklóst nem vette emberszámba. Miért a halála előtt, avagy a \"korábbi\" vezetőségből olyan sokan?
Patagona
2010.01.20. 21:24:40
Elhunyt kollégánk, barátunk, Kiss Miklós Nagyon szomorú volt látni, hogy a Kamarában a levetített kisfilm után Cseke csak ült és nézett maga elé a kimerevített kép előtt és azon gondolkodik hogy ki is ez az ember? Sajnos Miklóst nem vette emberszámba. Elnézést kérek, hozzászóltam, aztán jól meghalt ez a fórum. Valamit tudhatok...
xy
2010.01.21. 10:00:09
És miről van véleményed? Nagyon jól ismerem a színház életét kivülről és belülről is tehát nyugodj meg van miről véleményt irnom. |

Istenem... de buta vagy!!! (nincs elég felkiáltójel hozzá)
Kedves nem barátom te pedig nagyon ostoba. Egy kicsit kellene csak a törvényeket ismernek gondolom bennfektes vagy vigyáz neked se sok babér terem.