Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:
a Szinhàz uj vezetése
Témaindító:

Miutàn ha valamit is irok a Szinhàz vendégkönyvébe, azt a moderàtor elöbb vagy utobb kitörli ( munkaideje függvényében a titikàrsàgon) szeretnék egy forumot, ahol leirhato az is ami nem tetszik. Hangsulyozom: jobb oldali szavazo vagyok és azok érdekében irok, akik nem merik a szavukat felemelni, mert a csalàdjuk megélhetése függ a Szinhàztol.

db/lap 
973. Egy szemfüles válasz 2010.09.01. 14:26:18
Vezuv 2010.05.23. 19:46:18

Reméljük nem!
rnŐk a borsó, meg a héja!
rnMangal icának meg lejár a mandátuma, mert nem szerezte meg a végzettséget dec. 31-ig, hogy maradhasson a tv szerint!
rnBár a város nem a törvényességéről híres!

A madarak azt csiripelik, hogy iskolába jár ez az édes! De sajnos okosabb nem lesz, csak meg lesz a végtettsége, a munkakör betöltéséhez!

972. anonim válasz 2010.08.22. 21:03:40
új hozzászóló 2010.08.17. 17:40:39

én is féltem nyílván, de én azt írtam hogy ti egymástól féltek, menjetek hozzá együtt. ennek a fröcskölődésnek semmi értelme ami itt megy. én pusztán a véleményemet mondtam el, nem is szólok hozzá többé.

Teljesen véletlenül ,pusztán MINDENKI a véleményét mondja el,csak több ember a saját bőrén tapasztalja és az károsabb mint bevágni a durcát és megsértődőst játszani! Életekről ,családokról és az anyagi egzisztenciájukról van -volt- szó.

971. anonim válasz 2010.08.22. 18:27:53
új hozzászóló 2010.08.17. 17:40:39

én is féltem nyílván, de én azt írtam hogy ti egymástól féltek, menjetek hozzá együtt. ennek a fröcskölődésnek semmi értelme ami itt megy. én pusztán a véleményemet mondtam el, nem is szólok hozzá többé.

Nem félünk egymástól csak a megaláztatástól amit jelzett személy mindenkivel szemben érvényesit. Tőle csak Cseke fél.

970. nopara válasz 2010.08.20. 14:05:03
új hozzászóló 2010.08.14. 09:49:25

az a baj, hogy nem tisztességes kultúrált módon írjátok le pl. ide erre a fórumra a problémáitokat, hanem alpári stílusban, \"csüngő hasú mangalica\" stb . ez gyáva gerinctelen emberek stílusa. miért nem vetitek fel közösen a társulati ülésen a gondotokat? így csak ellenszenvet ébresztetek magatok iránt az olvasókban. még ha igazatok is van.

Nem mangalica, hanem Mangal Ica! Így helyes és találó!

969. nopara válasz 2010.08.20. 14:02:12
Gondolkodtam hová írjam be 2010.08.17. 15:49:30

az alábbi rendezvényt, végül itt kötöttem ki:) Az uszodai témához valahogy nem illik....
"Több mint szerelem"
Halálukban mítosszá váltak: Domján Edit - Szécsi Pál
Író-olvasó találkozó SZÉCSI KATALINNAL 2010. augusztus 17. 18 órától MA (A szerző a helyszínen dedikál.)
Ezt követően:
"JÓ ESTÉT NYÁR, JÓ ESTÉT SZERELEM" Örökzöld dallamok Határ Ilona előadásában.
Zongorán kísér: Dömötör Tibor
Közreműködnek:
Fekete Irén - hegedű, gitár
Nagy Irén - ének
Nagy Tamás - gitár
Helyszín: Lajosmizse Város Művelődési Háza és Könyvtára udvara (Dózsa Gy. út).
Belépés: DÍJTALAN!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ez a szerencsétlen nő a testvéréből élt él és élni fog élete végéig!??????

968. új hozzászóló válasz 2010.08.17. 17:40:39
pirtó 2010.08.17. 09:15:24

Maga nem fél senkitől ,mert netán .....?
rn
rnMunkahely: ?
rn
rnBiztos jövedelem: ?
rn
rnBaráti viszonyban áll az emlitett személlyel ?

967. Gondolkodtam hová írjam be válasz 2010.08.17. 15:49:30

az alábbi rendezvényt, végül itt kötöttem ki:) Az uszodai témához valahogy nem illik....
"Több mint szerelem"
Halálukban mítosszá váltak: Domján Edit - Szécsi Pál
Író-olvasó találkozó SZÉCSI KATALINNAL 2010. augusztus 17. 18 órától MA (A szerző a helyszínen dedikál.)
Ezt követően:
"JÓ ESTÉT NYÁR, JÓ ESTÉT SZERELEM" Örökzöld dallamok Határ Ilona előadásában.
Zongorán kísér: Dömötör Tibor
Közreműködnek:
Fekete Irén - hegedű, gitár
Nagy Irén - ének
Nagy Tamás - gitár
Helyszín: Lajosmizse Város Művelődési Háza és Könyvtára udvara (Dózsa Gy. út).
Belépés: DÍJTALAN!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

966. pirtó válasz 2010.08.17. 09:15:24
új hozzászóló 2010.08.17. 05:27:10

az a baj hogy egymástól féltek legjobban, azért nem mertek nyíltan felszólalni!

Maga nem fél senkitől ,mert netán .....?
rn
rnMunkahely: ?
rn
rnBiztos jövedelem: ?
rn
rnBaráti viszonyban áll az emlitett személlyel ?

965. új hozzászóló válasz 2010.08.17. 05:27:10
anonim 2010.08.14. 20:03:51

Igaz ,ez csúnya dolog mert ezzel még a jellemét ki se tudjuk fejezni !!!
rnAzok még rondább szavak ,de értse meg Tisztel \"új hozzászóló\" értse meg aki nem dolgozik ezzel a nővel az nem alkothat róla semmilyen véleményt és pláne ne kezdje itt sajnálni ,mert az irritálja többieket ,főleg akiket megalázott !!!!

az a baj hogy egymástól féltek legjobban, azért nem mertek nyíltan felszólalni!

964. pille válasz 2010.08.15. 10:37:52
anonim 2010.08.14. 20:10:09

Katoságnál ha sokan utálták a szakszivezetőt ,akkor egy krumpliszsák csodákat tudott művelni .....
rnMásnap eü.-re jelentkezett,mert elesett a lépcsőn .......

Az a gond, hogy nincs is akkora zsák amibe beleférne az asszonyság.
rnDe a gyűjtést megkezdhetnénk, mindenki büszkén adakozna mert ez tényleg a köz érdekében történne! :)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon 04_furedi adrenalin dunaaszfalt frittmann liberte_etterem malom malom_mozi royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2010 Hírös.Index