- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
Fidesz-terror a városházán
Témaindító: Lapát
Narancsos ávósok garázdálkodnak a Kossuth téren. Ki állítja meg őket?
anonim
2010.09.03. 18:08:20
Az elmúlt 8 évben mit újitottak fel, melyik iskolát?Tetszettek volna akkor is szólni!! EZEK nem szólnak semmiért ,vasárnap a templomban imádkoznak és hallgatják a papot ,ha eljön az idő a függöny mögött x-elnek !!!!
Kinga
2010.09.03. 15:15:46
a KJG-s szülőnek üzenem,hogy Kecskeméten nemcsak a Katona Gimnáziumba járnak a megyéből is gyerekek, és más intézményre is rászorulna a felújitás. Az elmúlt 8 évben mit újitottak fel, melyik iskolát?Tetszettek volna akkor is szólni!!
valaki
2010.09.03. 15:27:43
amit igértem ! \"valaki\" !!
anonim
2010.09.03. 17:15:51
\"Mi ez, ha nem.... FELJELENTÉST KELL TENNI A RENDŐRSÉGRE ÉS KÜLÖN A KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSÁNÁL !!!!
anonim
2010.09.03. 17:15:51
\"Mi ez, ha nem.... A büntető törvénykönyv világosan definiálja a hűtlen kezelés fogalmát.
valaki
2010.09.03. 15:27:43
amit igértem ! \"Mi ez, ha nem....
Anett
2010.08.30. 10:21:10
Egy-két hetényi és kadafalvi tanítónéni tudna mesélni... Elmentek vagy elmentek?:)
anonim
2010.08.29. 17:54:24
én is itt lettem munkanélküli még most íratják alá a felmondásokat, de már új céget alapítanak valahol, mint külföldi, támogatandó vállalkozás! Erre persze nem figyel oda senki, nem tartják nyilván a személyes adataikat, hogy legközelebb hol bukkannak fel és élvezik az adómentességet! Mi meg görnyedünk a munkától és még a nyu amit igértem ! |

FELJELENTÉST KELL TENNI A RENDŐRSÉGRE ÉS KÜLÖN A KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSÁNÁL !!!!
rnSIKERÜLNIE KELL ÉS FOG IS !!
rnMINDENKI MEGBUKIK EGYSZER !
Sajnos ez már megtörtént az ellenség részéről:
rn
rnKedd reggel a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) őrizetbe vette Tátrai Miklós elvtársat, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) egykori igazgatóját!
rn
rn A vádhatóság a sukorói üggyel kapcsolatban folytatja jelenleg is a szeretett és ártatlan elvtársunk kihallgatását.