Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:
Molnár F. Árpád - mondd rám, hogy fasiszta vagyok!
Témaindító:

..amikor követelem a teljes jogegyenlőséget a(z egyre kevesebb) dolgozó magyar ember számára,
..amikor azt állítom, hogy az Árpád sáv nem nyilas jelkép
..amikor követelem a vagyonok eredetének elszámoltatását (a cigány bűnözők vagyánát is beleértve)
..amikor állíatom, hogy egy gátlástalan és felelőtlen neolkiberális klikk \\\"rabolja\\\" szét az országot...
...amikor azt állítom, hogy a regnáló rezsim folyamatosan alapvető emberi jogokat sért.
....amikor azt állítottam, hogy ha következeteseen kiállunk érdekeinkért, ma nem lennénk ilyen helyzetben

stb.
stb.

Molnár F. Árpád - mondd rám, hogy fasizzta vagyok. És oda juttatlak ahová való vagy!

innen:
http://www.barikad.hu/node/16812

db/lap 
14. anonym válasz 2010.08.29. 11:52:51

A MAGYARSÁG NO.1 OLDALA A hirhatter.com

13. anonim válasz 2010.05.16. 06:40:26

Molnár F(asiszta)Árpád!

Fasiszta vagy!

12. Tamás válasz 2010.05.16. 00:48:01

Molnár F. Árpád nem őrült, hanem elszánt és rendíthetlen. A népek tengere pedig háborog, dühösködik minden igaz bölcsesség ellen. A fenevadat követik, aki elhiteti az egész föld kerekségét. Megtelt a föld erőszakossággal és az egekig hatolt az elnyomottak kiáltása, mint Noé idejében. Ha az igazságos Isten megkönyörült volna az akkori világnak, azok tovább taposták volna a menny törvényeit. Elpusztította Szodomát is, ahol még a mennyei angyalokat is meg akarták erőszakolni. Hosszútűrő az Isten, de nem a végtelenségig. Igen is elpusztítja a bűnösöket, mindenkit, aki nem kér az ő igazságos jogrendszeréből. Én nagyon úgy látom, hogy az igazságszolgáltatás a küszöbön áll. De Noé is mindhiába kérlelte az embereket 120 évig, hogy elkerülhessék ítéletüket, csak annál nagyobb gúny és nevetség tárgyává vált előttük a szelíd kérlelés. Az emberiség mára ott tart, mint Noé idejében. Nem lehet, hogy ne legyen ítélet, ami szemmel láthatólag már kezdetét is vette. Nagyon kevés idő van, hogy a gúnyolódók megfogadják az intést, ami most már egyre határozottabb és keményebb felszólításokban is hangot kap. Ahogy ti kínoztátok a szelídeket gáncsoskodásaitokkal és manipulációitokkal, most kénytelenek lesztek elvenni jutalmatokat, és akiket gyötörtetek, nem sokára azok vígasztaltatnak. Nincs bűn, ami ne kapná meg büntetését. Ezt a sorvadt homloklebenyűek ugyanúgy nem veszik komolyan, mint Sátán.

Tamás

11. Tamás válasz 2010.05.16. 00:17:12

Tisztelt Molnár F. Árpád úr!

Nem tudom, hogy vehetném fel a kapcsolatot önnel, pedig fontos lenne. Nagyon erős manipulációk áldozata vagyok évtizedek óta. Azok is hevesen és aljas módon támadnak, akiknek a legnyájasabban mondom el az igazságot. Egyszerűen gyűlölik az igazság fényét, és nem lehet hozzájuk menni az értelemmel, amit kiöltek magukból. A hozzászóló gáncsoskodóknak mondom csak, hogy könnyű nekik, mert a rosszindulathoz elég a gyávaság. Ezek, ha csak egyszer is kipróbálták volna, hogy az igazság mellett szóljanak, azonnal megtapasztalták volna, hogy minden ördög rájuk száll. Egyből átláthatták volna, hogy ez a világ mennyire gyűlöli az igaz értelmet, és ez mind embergyilkos. Mert ha lehetne, megölnék az igazat. De ne az igazmondók, hanem a hazugok vesszenek!

Tamás

10. sam54 válasz 2010.03.01. 00:20:42

Tisztelt Molnár F. Árpád úr!

Én már több műsorát láttan a youtubon és engem öszintén szolva megfogott egy kissé, amit mondott.
Az elmult időkben én is tapasztaltam a jó pár furcsaságot a saját környezetemben, amire nem találtam rá megfelelő magyarázatott.

9. anonim válasz 2008.08.17. 21:09:18
anonim 2008.08.17. 20:39:21

Calvinia!
Semmiben nem értek egyet Önnel,de Árpinak ne írjon ha jót akar. Őrült.

Mi az hogy semmiben nem ért egyet?:)

8. anonim válasz 2008.08.17. 20:39:21

Calvinia!
Semmiben nem értek egyet Önnel,de Árpinak ne írjon ha jót akar. Őrült.

7. Molnár F. Árpád válasz 2008.08.17. 17:57:10

Tisztelt Penyige és Calvinia,

A Hírháttér fő lapja itt található:
http://hirhatter.t35.com/

cirka 125 filmmel. Az utóbbi heteket az agresszió kötelezővé tételével szembeni harcokkal töltöttük, így a cionista és FSZB-s stb. beözönléssel, valamint a rendőrbűnözést leleplező filmek korábban keltezettek. Példátlanul mély és az eltitkolt struktúrát feltáró anyagok. Jelenleg is államtitoksértési per van ellenem folyamatban.

Filmek még - számos egyéb hely mellett - itt is megtekinthetők gyűjteményben:

http://www.youtube.com/user/Ocean989

Üdv. Molnár F. Árpád

6. Penyige válasz 2008.08.16. 19:37:25

Tisztelt Molnár F Árpád,

"az állami korrupciós ügyekről és bűntettekről olyan elemzéseket készítettem, amiket még soha, senki amagyarságból, példátlan filmek és elemzések,"

Ez igazán érdekelne, hiszen mi akkor végül is egy hajóban evezünk. Lehet ezekez látni/olvasni?

E sorait meg Für Lajos figyelmébe fogjuk ajánlani:
"A többszörös gyilkos titkosügynök honvédelmi miniszter, Für Lajos vonatkozásában"

Valakit nyilvánosan többszörös gyilkosnak nevezni, hát az több mint becsületsértés!

Szóval hol lehet megnézni ezeket a filmeket?

5. Calvinia válasz 2008.08.16. 17:08:27

Tisztelt Molnár F. Árpád!

Én bevallom, elvesztettem a fonalat!Elolvastam a betett linket, de így sem lettem okosabb, nem sikerült megértenem a barikádos részt, kérem, valamit írjon még erről az egész ügyről...előre is köszönöm, ha megteszi.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon 04_furedi adrenalin dunaaszfalt frittmann liberte_etterem malom malom_mozi royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2010 Hírös.Index